Bodrum Gündem

Başkan Toksöz’den Soylu ve Kasapoğlu’na ziyaret

Başkan Toksöz’den Soylu ve Kasapoğlu’na ziyaret
06.12.2021
0
A+
A-

Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, Ankara’da gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu’nu ziyaret etti.

Bodrum Gündem Haber

Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, Ankara’da gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında, beraberinde Muğla Milletvekilleri Mehmet Yavuz Demir, Yelda Erol Gökcan, AK Parti İl Başkanı Kadem Mete, Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan, Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Karakuş, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Ula Belediye Başkanı Özay Türkler, Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir ve AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Burak Kaplan’la İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu’nu ziyaret ederek toplantı gerçekleştirdi.

Belediye Başkanı Mustafa Toksöz’ün İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile yaptığı görüşmede, ilçeye yapılacak olan Hükümet Konağı ve Belediye Hizmet Binasının yanı sıra ilçeye kazandırılması planlanan projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu ile yapılan toplantıda ise Yatağan’a yapılacak gençlik ve spor yatırımları değerlendirildi.

Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, yapımı tamamlanan Yatağan Gençlik Merkezi hakkında görüşmeler gerçekleştirdiği toplantıda, ödenek ve yeni projeler konusunda destek istedi.

Bakan Kasapoğlu, en kısa sürede Muğla’yı ziyaret ederek, yeni projeler için protokol imzalayacaklarını ifade etti.

Başkan Toksöz, ziyaretlerinin ardından, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu’na, ilçeye kazandırılan hizmetler ve destekleri için hemşerileri adına şükranlarını sundu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.