Bodrum Gündem

Bodrum Esnaf Odası tek adayla olağan genel kurula gidiyor

Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası 5 Şubat’ta gerçekleşecek olan seçimli Olağan Genel Kurula başkanlıkta ikinci dönemini tamamlayacak olan Erdoğan Başeğmez’in tek aday olduğu liste ile gidiyor.  

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdoğan Başeğmez, pandemi döneminde Bodrum’da yüzlerce yeni dükkan açıldığını belirttiği “Muğla’nın 8 bin üye ile en büyük odası olan Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası, pandemi nedeniyle son iki yılı oldukça sıkıntılı geçiren guruplarımız oldu. 2020 ve 2021 pandemi döneminde  2028 yeni kayıt yaptık. Bu kayıtlar sektörel olarak değerlendirildiğinde bunlar yeme içme – inşaat ve emlak sektöründe gerçekleştir. Bin civarında da kapanış gerçekleştirdik. Geçen yaz çok kötü geçmedi. Benim de çarşıda dükkanım var. Devlet desteği alan oldu, kredi kooperatifimizin destek verdiği üyelerimiz oldu. Kredi Kefaret Kooperatifimize 25 bin lira kredi geldi. Onu %90 esnafımıza kullandırdık.” Dedi.

Başkan Başeğmez dönem dönem yaşanan sıkıntılardan Bodrum parlayarak çıktığını, Avrupalı turistlere kapıların açılması durumunda özellikle Kos’a gidiş gelişlerin başlaması ile Bodrumlu esnafın ekonomik olarak rahatlayacağını kaydetti.

Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdoğan Başeğmez, seçimli olağan genel kurulda şu anda görev yapmakta olan yönetim kadrosunda herhangi bir isim değişikliğine gitmedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.