Bodrum Gündem

Yüzlerce Vücut Geliştirme Sporcusu Bodrum’a geliyor

Türkiye’de ilk kez düzenlenecek olan NAC Dünya Vücut Geliştirme Şampiyonası 3-5 Haziran 2022 tarihleri arasında Bodrum’da yapılacak.  

Bodrum Gündem Haber

AZKA Otel’de gerçekleştirilen tanıtım toplantısına NAC International (National Athletic Committee) Türkiye Federasyon Başkanı Murat Düzgören, Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Tayfun Yılmaz, ,  Milas Belediye Başkan yardımcısı, Mehmet Ateş, Türk Hava Yolları Bodrum Satış Müdürü Cengiz Tuncel, Milas-Bodrum Havalimanı Başmüdürü Necati Algül ve organizasyon firma yetkilisi Oktay Yeşilalan katıldı.

Geçtiğimiz yıl pandemi nedeniyle iptal edilen NAC World Champıonship, Türkiye Federasyon Başkanı Murat Düzgören’in bireysel çabaları neticesinde bu yıl ilk kez Türkiye’de gerçekleşecek olan yarışma 3-5 Haziran 2022 tarihlerinde Bodrum’da düzenleniyor.

Kadın ve erkek kategorilerinde gerçekleşecek olan şampiyonaya Türkiye de dahil olmak üzere dünyanın çeşitli ülkelerinden yaklaşık bin kadar sporcunun katılması bekleniyor. Yanındaki ekiplerle beraber 10 binden fazla kişinin bu şampiyona için 3-5 Haziran’da Bodrum’da olması bekleniyor.

AZKA Otel’de gerçekleştirilen tanıtım toplantısında Bodrum ve Türkiye tanıtımına milyonlarca dolarlık bir tanıtım katkısı olacağı tahmin edilen şampiyona ile ilgili detaylı açıklamalar yapılırken, katılımcılar basın mensuplarının da sorularını yanıtladılar.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.