Bodrum Gündem

Mahallelerde çalışmalar hız kesmeden sürüyor

Mahallelerde çalışmalar hız kesmeden sürüyor
15.02.2022
0
A+
A-

Milas Belediyesi tüm mahallelerine eşit ve etkin hizmet götürme kapsamında çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Bodrum Gündem Haber

Vatandaşlara en iyi hizmeti vermek adına yapılması gereken çalışmaları yerinde tespit ederek, faaliyetlerini gerçekleştiren Milas Belediyesi ekipleri ilçenin mahallelerinde çalışmalar gerçekleştirerek, vatandaşların hizmetine sunuyor.

Hizmette kaliteyi ve vatandaş memnuniyetini her zaman ön planda tutan Milas Belediyesi Pinar, Kırcağız ve Günlük Mahalleleri’nde çalışmalarını tamamladı.

Pinar Mahallesi’nde çocukların keyifli bir şekilde vakit geçirebileceği aynı zamanda her yaştan vatandaşın spor faaliyetlerini gerçekleştirebileceği oyun grubu ve spor aletleri kurulumunu tamamlayan ekipler, Kırcağız Mahallesi’nde ise 260 metrelik 60’lık koruge boru döşeme işlemini tamamladı.

Günlük Mahallesi’nde de çalışmalarını tamamlayan ekipler köy tuvaletinin tamiratının yanı sıra muhtarlık binası ve köy kahvehanesinde tamirat ve boyama işlerini tamamlayıp, vatandaşların hizmetine sundu.

Daha Güzel Bir Milas İçin Hizmetlerimizi Sürdüreceğiz…

Çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat; “Mahallelerimizdeki yapılması gereken çalışmaları tespit ederek, planlanan programlar çerçevesinde çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Ekiplerimiz Pinar, Kırcağız ve Günlük Mahalleleri’nde çalışmalarını tamamlayarak, vatandaşların hizmetine sundu. Eksiklikleri yerinde tespit ederek, vatandaşlarımızın istek ve talepleri doğrultusunda çalışmalarımız devam edecek. Daha güzel bir Milas için elimizden gelen tüm gayretle hizmetlerimizi sürdüreceğiz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.