Bodrum Gündem

8.Fashionist Abiye, Gelinlik, Damatlık Fuarı kapılarını açtı

8.Fashionist Abiye, Gelinlik, Damatlık Fuarı kapılarını açtı
25.02.2022
0
A+
A-

8.Fashionist Abiye, Gelinlik, Damatlık Fuarı İstanbul Fuar Merkezi Hol 1 ve Hol 3’te Türkiye’nin çeşitli şehirlerinden sektörel 120 katılımcı firma ile 10 bin m2 olarak IFCO çatısı altında kapılarını açtı.

Bodrum Gündem Haber 

Sektör derneklerinin de iş birliği ile düzenlenerek, alanında Türkiye’nin tek ve en büyük organizasyonu olan IFCO Hazır Giyim ve Moda Fuarı 9-11 Şubat 2022 tarihlerinde İTO, İHKİB desteği ile gerçekleştirildi. Birbirinden benzersiz özel tasarımların yer aldığı fuar 600’e yakın firmayı 25 binin üzerinde ziyaretçi ile buluşturdu. 2022 trendlerinin yer aldığı defileler ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

Fashionist Online İle Tüm Alıcılara Ulaşıldı… 

OTİAD’ın markası olan fashionist, IFCO ile eşzamanlı olarak ikinci online fuarını gerçekleştirdi. 9-11 Şubat 2022 tarihleri arasında organize edilen fiziki fuarın yanı sıra 9-16 Şubat 2022 tarihlerinde gerçekleştirilen ve 9 gün süren online fuar 55 ülkeden 700’ün üzerinde alıcıyı katılımcı ile buluşturdu. FASHIONİST online, katılımcıların müşterilerine görüntülü görüşme uygulamaları üzerinden mail ve mesajlaşma ile tek tıkla iletişim kurabilme imkanı sağlayarak, mücbir sebeplerden gelemeyen alıcılar tarafından rağbet gördü.

IFCO’ ya 100 ülkeden 3 binin üzerinde alıcı…

Hazır giyimde tasarımdan üretime modanın öncüsü olan Osmanbey’in çatı kuruluşu OTİAD, 58 ülkeden 520 kişinin konaklamasını sağlayarak ülkemizin ihracat hedeflerine ulaşmasına katkı sağladı. IFCO Hazır Giyim ve Moda Fuarı, 600’den fazla katılımcıyı 100’e yakın ülkeden 3 binin üzerinde satın almacı ile bir araya getirdi. Almanya, İtalya, İngiltere, Fransa, Belçika, Avustralya, İsviçre, Hollanda, Danimarka gibi Avrupa ülkelerinin yanı sıra ABD, Balkanlar, Rusya ve BDT ülkeleri, Afrika, Orta Doğu ve Körfez Ülkeleri’nden profesyonel alıcının katılım gösterdiği fuarın sektörün 23 milyar dolar olan ihracat hedefine ulaşmasına büyük katkı sağlaması hedefleniyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.