Bodrum Gündem

Amacımız alternatif pazarlar yaratmak

Amacımız alternatif pazarlar yaratmak
01.03.2022
0
A+
A-

Marmaris Belediyesi Emitt’in ardından yurtdışı fuarları için kolları sıvadı. Danimarka’nın Herning kentinde düzenlenen “Ferie for Alle”den sonra Romanya ve Bulgaristan’da da Marmaris tanıtıldı. Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay amaçlarının alternatif pazarlar yaratmak olduğunu ifade etti.

Bodrum Gündem Haber

Turizmde alternatif pazarlar oluşturmak ve 2022 sezonunun iyi geçmesi için tanıtım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İskandinav Çalıştayı doğrultusunda alınan kararla Danimarka’da düzenlenen Ferie for Alle’de tanıtılan Marmaris hemen ardından Romanya’nın Bükreş ve Bulgaristan’ın Sofya kentinde düzenlenen fuarlarda tanıtıldı.

Çok Sayıda Görüşme Yapıldı…

24-27 Şubat 2022 tarihleri arasında Romanya’nın Bükreş kentinde düzenlenen  “Romanya Turizm Fuarı” ve 24-25 Şubat 2022 tarihleri arasında Bulgaristan’ın Sofya kentinde düzenlenen “Holiday&Spa Sofya Bulgaristan Turizm Fuarı”’nda Marmaris ve bölgesi tanıtıldı. Bizzat giderek tanıtım çalışmalarına katılan Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay amacımız turizmde alternatif pazarlar yaratmak diyerek şunları söyledi; “Turizmde alternatif pazarlar oluşturmak ve 2022 sezonunun iyi geçmesi için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu çerçevede Marmaris heyeti olarak Balkanların en önemli fuarları olan Holiday & Spa Sofya Bulgaristan Turizm Fuarı ve Romanya Turizm Fuarı’na katıldık. Meclis üyelerimiz Ali Kırlı ve Ceyhan Eroğlu ile birlikte yaptığımız görüşmelerde Marmaris’i anlattık. Seyahat acenteleri, havayolu şirketlerinin yetkilileri ile görüşürken çok sayıda TV ve gazete ile röportaj yaparak o ülkelerin vatandaşlarını Marmaris’e davet ettik.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.