Bodrum Gündem

SGK, SSK, Bağkur Emeklileri Dikkat: Geri Ödemesiz 2.500 TL verilecek

SGK, SSK, Bağkur Emeklileri Dikkat: Geri Ödemesiz 2.500 TL verilecek

13.5 milyon emekliye geri ödemesiz 2.500 bin TL verilecek.

Bodrum Gündem Haber

Pandemi döneminde maddi anlamda en çok zorlanan grupların başında emekli kesimi yer aldı. Zorunlu kısıtlama ve karantina kararları hayatlarını adeta kâbusa çevirmişti. Bu yüzden gözler 2022 emekli maaşına çevrilmişti. 13.5 milyon emekli maaşlarında güzel bir iyileştirme olmasını umut ediyordu. Ancak beklenen olmadı ve en düşük emekli maaşı 2.500 TL’ye çıkarıldı. Umduklarını bulamayan emeklilere bankalardan iyi haber gelmeye başladı. Birçok banka emekliye maaş promosyon ödemesinde kesenin ağzını açtı. Bu süreçte yarış halinde olan bankalar emekli kişilere geri ödemesiz promosyon ödemesi yapıyor.

‘En yüksek promosyon ödemesini hangi banka yapıyor?” diye araştırma yapanlar,  en güncel promosyon teklifleri ve gerekli şartlar…

Kamu bankaları olan Halkbank, Ziraat Bankası ve Vakıfbank, 2 bin 500 lira üzerinde emekli maaşı alan kişilere 750 TL’ye varan promosyon ödeme yapıyor. İş Bankası, 2020 ile 2023 dönemi için promosyon tutarını, ödemelerine aracılık edilen tüm emekli maaşlarının 1 aya karşılık gelen tutarı (varsa haciz ve nafaka kesintisi düşülerek) üzerinden 3 yıllığına peşin olarak hesaplıyor. Banka 2.500 TL ve üzerinde maaşlar için 2000 TL emekli maaş promosyon ödemesi yapıyor.

Yapı Kredi
Yapı kredi bankası bir aylık net geliri 2.500 TL’nin üzerinde olanlara 2.500 TL maaş promosyonu ödemesi yapıyor.

TEB Bankası
Emekli maaşını 36 ay boyunca TEB’den almaya söz veren ve taahhüt zamanı en az iki adet otomatik fatura ödeme talimatı verenlere 2.750 TL’ye varan nakit promosyon ödemesi yapıyor. Emekli kişiler bir arkadaşlarını da ikna edip getirirse her bir emekli maaş müşterisi kadar 250 TL ve toplam 2.500 TL’ye varan nakit ödeme imkânında yararlanabiliyor.

Denizbank
Denizbank maaşı 2.500 TL ve üzerinde olanlara bin TL maaş promosyon ödemesi yapıyor. Bir otomatik ödeme talimatına ek 750 TL promosyon ödeme fırsatı da veriyor.

Finansbank
Maaşını Finansbank’a taşıyana ayda iki kere başka banka ATM’lerinden bedava para çekme, internet bankacılığından bedava EFT/TL havale gibi fırsatlar veriliyor. Emekli maaşı 2.500 TL ve üzerinde olanlara 2.200 TL emekli maaş promosyonu ödeniyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.