Bodrum Gündem

Hüseyin Gözütok’a yapılan saldırının davası başlıyor

Hüseyin Gözütok’a yapılan saldırının davası başlıyor
09.03.2022
0
A+
A-

Bodrumspor’un Asbaşkanı Hüseyin Gözütok’a dört kişi tarafından yapılan saldırının davası 10 Mart 2022 saat 13:30’da Bodrum Adliyesinde başlıyor…

Fatih Bozoğlu-Bodrum Gündem

Bitez’de bir restoranın Bodrumspor’un Asbaşkanı Hüseyin Gözütok’un otopark olarak kullanılan arazisine izinsiz olarak eklenti yapması yüzünden çıkan anlaşmazlığın ardından dört kişi Bodrumspor Asbaşkanı Hüseyin Gözütok’u darp etmiş, Gözütok’un iddiasına göre sadece darp etmekle kalmayıp saldırganlar kavga sırasında cebindeki bin 800 lirayı da gasp etmişlerdi.

İddiaya göre olay şu şekilde gerçekleşmiş…

İddiaya göre; Bitez Mahallesi’nde sahibi oldukları otoparkın bir bölümüne komşu restoranın işletmecileri tarafından eklenti yapıldığı gerekçesi ile anlaşmazlık çıkıyor. İşletme sahibinin; “O kadar yeriniz var, 50 metrenin peşine mi düştünüz ben size burayı vermem…” demesi üzerine Gözütok da hukuki yollara başvuracağını söyleyerek restorandan ayrılıyor. Yine Bodrumspor’un Asbaşkanı Hüseyin Gözütok’un iddiasına göre; işletme sahibi ile birlikte dört kişi restorandan ayrılıp otoparka geldiğinde arkasından saldırarak önce darp ediyorlar ve sonra da cebindeki bin 800 lirayı gasp ediyorlar.

Saldırganlardan üçü tutuklanırken biri adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı…

Yaşanan saldırının ardından Bodrumspor’un Asbaşkanı Hüseyin Gözütok’un şikayeti üzerine Restoran işletmecisi M.Y. ile birlikte 3 saldırgan gözaltına alındı. Şahıslardan ikisi çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, bir şahıs adli kontrolle serbest bırakıldı. Saldırgan şahıslardan birisinin, hakkında 40’tan fazla suç kaydı bulunduğu, ancak Manisa Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinden “Akıl Sağlığı Yerinde Değil” raporu aldığı için işlediği suçlardan bu güne kadar hiçbir şekilde hapis cezası almadığı bilgisine ulaşıldı. M.Y. adlı bu şahıs olayın ardından kayıplara karışsa da, M.Y. güvenlik güçlerince kısa zamanda yakalanıp adliyeye sevk edildi. “Akıl Sağlığı Yerinde Değil” raporu olan şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Böylece olayla ilgili tutuklu yargılanacak kişi sayısı 3’e yükselmişti.

Dava başlıyor…

Geçtiğimiz ay gündeme damgasını vuran Bodrumspor’un Asbaşkanı Hüseyin Gözütok’a yapılan saldırı ile ilgili olarak dava 10 Mart 2022 saat 13:30’da Bodrum Adliyesinde başlayacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.