Bodrum Gündem

CHP’li Vekilden CHP’li Belediyeye Ruhsat Tepkisi

CHP’li Vekilden CHP’li Belediyeye Ruhsat Tepkisi

Muğla’da yapılması planlanan Çimento Fabrikası’na ilişkin tartışmalar sürüyor. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban, “Bizim belediye başkanımız oraya ruhsatı vermiş. Ben yanlış buluyorum. Doğru bulmuyorum. Bakanlık versin. Versin ki eylem daha güçlü olsun” dedi.

Bodrum Gündem Haber

Muğla’nın Menteşe ilçesine bağlı Bayır Mahallesi ile Yatağan ilçesine bağlı Deştin Mahallesi arasına kurulması planlanan, “ÇED gerekli değildir” raporu alan ve Menteşe Belediyesi tarafından ruhsatı verilen Çimento Fabrikası’na ilişkin tartışmalar sürüyor.

CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban, Muğla’nın Bodrum İlçesi Ak-Tur’da geçtiğimiz yıl özelleştirilen arazide başlayan çalışmalar ve ağaç kesimi ile ilgili CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Grup Başkan Vekili Özgür Özel’in de katıldığı basın açıklamasında Çimento Fabrikası ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Ruhsatı İptal Etmesini Bekliyorum…

CHP’li Alban, Menteşe Belediyesi’nin Çimento Fabrikası’na ruhsat vermesini yanlış bulduğunu söyledi. Alban, “Bizim belediye başkanımız oraya ruhsatı vermiş. Ben yanlış buluyorum. Doğru bulmuyorum. İptal etmesini bekliyorum o ruhsatı. ÇED raporu olabilir. Biz o ruhsatı iptal ederiz, ‘Bakanlık verecek’ diye bir açıklaması olmuş başkanımın. Bakanlık versin. Versin ki eylem daha güçlü olsun, versin ki halk daha omuz omuza olsun. Versin ki partililerde oraya sahip çıksın. Şimdi ÇED ayrı bir şey, ruhsat vermek ayrı bir şey” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.