Bodrum Gündem

Balcılar’da coğrafi işaretli Mystic Zeytinyağı

Balcılar’da coğrafi işaretli Mystic Zeytinyağı
27.03.2022
0
A+
A-

Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Balcılar Mahallesinde kendi ürünleri olan coğrafi işaretli Milas zeytinyağının satışı için modern bir satış mağazası açan Gali Gıda Ltd. Şirketini ziyaret ederek kutladı ve hayırlı işler dileğinde bulundu.

Bodrum Gündem Haber

“Mystic” markasıyla coğrafi işaretli, soğuk sıkım, sızma zeytinyağı satışı için Balcılar’da mağaza açan Gülçin ve Ali Engin Engin çiftini kutlayan MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, “Milas zeytinyağının hak ettiği yere ulaşabilmesi için böylesine özenle düzenlenmiş satış mağazalarına ve tanıtıma ihtiyaç var. Siz burada bunu başardınız. Sizi kutlarım” diye konuştu ve Gülçin ve Ali Engin Engin çiftine sofralık Milas yağlı zeytini üretmelerini önerdi.

Balcılar’ın Bodrum’a yakın mahallelerden birisi olduğunu belirten Gülçin Engin, “Turizm sezonunun açılmasını bekliyoruz. Hazırlıklarımızı ona göre sürdürüyoruz. Bodrum’dan zeytinyağımızı almak için gelen çok sayıda müşterimiz var. Ayrıca internet üzerinden de satış yapıyoruz. Amacımız gelecek yıl kendi butik sıkım tesisimizi kurmak. Mystic markamızın gördüğü ilgiden memnunuz” dedi.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer ile birlikte Gali Gıda’nın Mystic Zeytinyağı Satış Mağazasını ziyaret eden Balcılar Mahallesi Muhtarı Mesut Esmer ile Alaçam Mahallesi Muhtarı Turan Yıldım da her iki mahallenin arasına modern bir satış mağazası açtıkları için Gülçin ve Ali Engin Engin çiftine teşekkür ettiler ve “Keşke kırsal mahallelerimizde böyle modern satış mağazalarından daha çok açılsa” dediler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.