Bodrum Gündem

Bodrum 2. Expo Yapı Fuarı 31 Mart’ta açılıyor

2.Yapı Dekorasyon Mimarlık ve Gayrimenkul Fuarı 31 Mart 1-2-3 Nisan 2022 tarihleri arasında Herodot Kültür Merkezi ve Sergi Alanı’nda gerçekleştirilecek.

Bodrum Gündem Haber
31 Mart 1-2-3 Nisan 2022 tarihleri arasında Bodrum Expo 2. Yapı Dekorasyon Mimarlık ve Gayrimenkul Fuarı gerçekleşecek. Herodot Kültür Merkezi ve Sergi Alanı’nda düzenlenecek olan fuar, bölgenin yapı, inşaat, dekorasyon ve gayrimenkul sektöründe öne çıkan üretici ve tedarikçilerinin buluşma noktası olacak.
Bodrum Büyük Fırsatlar Barındırıyor
Fuara ilişkin açıklama yapan İdeal Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Recep Karakaya, Bodrum’daki fuarın sektör açısından önemli bir lokasyon olduğuna dikkat çekti. Karakaya, “Pandemi nedeniyle Bodrum’un nüfusu ve ticari hacmi 3 kat arttı. Sürekli yaşamak için yeni insanların yerleştiği, Türkiye’nin en lüks konut projelerinin inşa edildiği yerlerden birisi olan Bodrum, inşaat sektörü için büyük fırsatlar barındırıyor. Bu potansiyeli değerlendirerek güçlü bir organizasyon gerçekleştireceğiz. Bu durum katılımcı firmalarımıza da katkı sunacaktır. Yoğun bir talep var fuara. Bodrum’da var olan potansiyeli yatırımcılara sunacağız” dedi.
Fuarın Bodrum’daki yapı sektörüne ivme kazandıracağını ifade eden Karakaya, “Pandeminin etkilerinin iyice azalmasıyla birlikte Türkiye’nin en rekabetçi sektörlerinden biri olan yapı alanında düzenleyeceğimiz fuarımızın Bodrum ve Ege Bölgesinde iç pazara yüksek bir ivme kazandıracağını öngörüyoruz. Bu fuarımız yapı alanında ikincisi olacak. Geçtiğimiz sene yine Bodrum’da fuar düzenlemiştik. Katılımcılarımızın pek çoğu, geçtiğimiz yıl fuar sona ermeden bu seneki fuar için yerlerini ayırtmışlardı. Yeni normal, tüm dünyada insanların evlerinde daha fazla vakit geçirmelerine sebep oluyor. İnsanlar yaşam alanlarını daha konforlu hale getirmeye çalışıyorlar. Ülkemizde de benzer bir durum mevcut” diye konuştu.

Fuarda yer alacak olan başlıca ürün grupları ise şöyle: Borular ve Yardımcı Ekipman, Çevre Düzenleme, Peyzaj, Bahçe Düzenleme, Duvar Blokları ve Elemanları, Isıtma – Havalandırma – İklimlendirme, Tesisat Ekipmanları, Havuz ve Havuz Ekipmanları ve Kimayasalları, Arıtma Sistemleri, Beton – Donatı ve Ekipmanları, Asma Tavan Sistemleri ve Aksesuarları,  Banyo ve Mutfak Donanımları, Bina İçi, Donanım, Mobilya, Kapı ve Aksesuarları, Bitirme Elemanları, Bölme Duvarlar, Döşeme Kaplamaları ve Ekipmanı, Duvar Kaplamaları ve Ekipmanı, Perde, Döşemelik Kumaş- Halı – Kilim, Merdivenler, Saunalar ve Yüzme Havuzları, Tasarım Hizmetleri, İç Kapılar, Zemin Malzemeleri, Bahçe Mobilyaları, Ev Mobilyaları, Dekorasyon Ürünleri ve Aksesuarlar, Beyaz Eşya ve Ankastre, İş Makinaları, Nalburiye ve El Aletleri, Beton – Donatı ve Ekipmanı, Boya – Vernik ve Tamamlayıcı Ürünler, Cephe Kaplamaları, Çatı Kaplamaları, Hazır Harç ve Sıva, Isı, Su, Ses ve Yangın Yalıtımı, Yapı Kimyasalları, Yapıştırıcılar, Bağlayıcılar, Duvar Blokları ve Elemanları, İç yapı dekorasyon ürünlerinin yanı sıra aydınlatma, dış cephe, su, ses ve yalıtım sistemleri, soğutma ekipmanları ve ekipmanlarının da sergilendiği fuarda, güneş enerjisi ile elektrik üretim teknolojileri de yer alıyor.

ETİKETLER: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.