Bodrum Gündem

Marmaris belediyesi Ramazan’da halkın yanında

Marmaris belediyesi Ramazan’da halkın yanında
01.04.2022
0
A+
A-

Yardımlaşma ve dayanışma ayı Ramazan’da Marmaris Belediyesi yine ihtiyaç sahiplerinin yanında. Her yıl Ramazan ayında olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahibi dar gelirli ailelere erzak yardımı yapılıyor.

Bodrum Gündem Haber

Marmaris Belediyesi; Armutalan, İçmeler, Beldibi, Turunç, Bozburun, Çamdibi, Çıldır, Hatipirimi, Kemeraltı, Sarıana, Siteler, Tepe, Adaköy, Bayır, Çamlı, Çetibeli, Hisarönü, Karaca, Orhaniye, Osmaniye, Selimiye, Söğüt, Taşlıca, Turgut, Yeşilbelde mahallelerinde yaşayan ve muhtarlar tarafından dar gelirli oldukları tespit edilen 3000 kişiye erzak dağıtımına başladı. Yardımlar muhtarlıklar aracılığıyla yapılırken, erzak paketleri bu yıl teker teker ihtiyaç sahiplerinin evlerine götürülüyor.

Huzurevi Derneği’nden İftar Yemeği

Marmaris Belediyesi Ramazan ayı boyunca erzak paketlerinin yanı sıra, Huzurevi Derneğiyle birlikte yardımsever vatandaşların desteğiyle huzurevi mutfağından yemek dağıtımı da yapacak. Yemek kaplarıyla birlikte huzurevine gelen vatandaşlara iftardan 2 saat önce 3 çeşit yemek verilecek. İftar yemeği vermek isteyen yardımsever vatandaşlar 412 88 20 ve 21 numaralı telefondan bilgi alabilir.

Camiler Dezenfekte Edildi

Marmaris Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri de Ramazan ayı öncesinde ilçedeki camileri dezenfekte etti. Camilerin içinin yanı sıra bahçe, çeşme gibi alanlarını dezenfekte eden ekipler ayrıca bahçelerin bakımını da gerçekleştirdi.

Oktay’dan Birlik Mesajı

Ramazan ayının başlaması dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay ise “Birlik ve beraberlik duygusunun doyasıya yaşandığı mübarek Ramazan ayını sevdiklerinizle beraber sağlıklı ve huzur içinde geçirmenizi temenni eder evlere bereket getiren 11 ayın sultanının hayırlı olmasını dilerim” ifadesini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.