Bodrum Gündem

Bodrum siyasetinin kalbi Yalıkavak’ta attı…

Bodrum siyasetinin kalbi Yalıkavak’ta attı…

Ülke siyasetinin aksine Bodrum’da iktidar ve muhalefet partilerinin ilçe başkanları barış, hoşgörü ve nezaket içinde birlikte iftar sofrasında bir araya gelerek örnek bir davranış sergilediler…

Fatih Bozoğlu – Bodrum Gündem

Ekonomik sıkıntılar, zamlar ve seçim sürecinin yaklaşması ile ülke siyasetinde kimi zaman sert sözlerin, kimi zaman ise yumrukların konuştuğu gerginlikler yaşanıyor. Oysa barış ve hoşgörünün merkezi olarak tanımlanan Bodrum’da iktidar ve muhalefet partileri iftarda buluşup ülke ve Bodrum gündemine dair görüş alışverişinde bulunarak örnek bir tavır gösteriyorlar.

Hoşgörü ve Barışın Merkezi Bodrum…

Ak Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen ev sahipliğinde, CHP ilçe Başkanı Halil Karahan, İYİ Parti ilçe Başkanı Nevzat Kanber, MHP ilçe Başkanı İbrahim Bilgi, TDP ilçe Başkanı Nagihan Bayram, VATAN Partisi ilçe Başkanı Şeref Bozkurt ve BBP İlçe Başkanı Mustafa Kıroğlu Yalıkavak’ın en özel mekânlarından birisi olan MİÇOS Restoran’da bir araya geldiler. Türkiye ve Bodrum gündemine dair görüş alışverişinde bulunan ilçe başkanları, özellikle Bodrum için her zaman birlikte hareket edebilecek bir siyasi anlayışa sahip olduklarını kaydettiler.

Bodrum için hem rekabet ve hem de kol kola siyaset…

İftarın ev sahipliğini yapan Ak Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen “Bu günkü iftarımızı Bodrum siyasetinde kimileri ile rekabet kimileri ile kol kola siyaset yaptığımız ilçe Başkanlarımız; MHP ilçe Başkanı Sn. İbrahim Bilgi, TDP ilçe Başkanı Sn. Nagihan Bayram, CHP ilçe Başkanı Sn. Halil Karahan, İYİ Parti ilçe Başkanı Sn. Nevzat Kanber, VATAN Partisi ilçe Başkanı Şeref Bozkurt, BBP ilçe Başkanı Mustafa Kıroğluyla düzenlemiş olduğum iftar yemeğinde açtık. Allah kabul etsin…” dedi.

İlçe başkanları bu buluşmanın çok normal olduğunu ve zaman zaman bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunduklarını söylediler.

Yorumlar

  1. Meftun Gürdallar dedi ki:

    Sağ koalisyonu kurmuşlar, 6 li masa olusturmuslar. Başkanın ayaginyek mıymış, ana direği saraymiymıs? Önemli mi? Yerel nimetleri bölüşmek için işbirliği iftar olarak adlandırılır ise günahsız hale gelir diye ümit etmişler herhalde…