Bodrum Gündem

Yatağan’daki bisiklet turuna yoğun ilgi

Yatağan’daki bisiklet turuna yoğun ilgi
23.05.2022
0
A+
A-

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Yatağan Meslek Yüksekokulu, Yatağan Kaymakamlığı ve Yatağan Belediyesi iş birliğinde düzenlenen bisiklet turuna, bisikletliler yoğun ilgi gösterdi.

Bodrum Gündem Haber

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Yatağan Meslek Yüksekokulu, Yatağan Kaymakamlığı ve Yatağan Belediyesi iş birliğinde, sosyal ve kültürel etkinlikler çerçevesinde düzenlenen bisiklet turuna, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Yatağan Kaymakamı Onur Kökçü, Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, Cumhuriyet Başsavcısı Alper Çetin, Gençlik ve Spor İl Müdürü Musa Kazım Açıkbaş, Belediye Meclis Üyeleri ve AK Parti İlçe Başkanı Ali Tekin ile bisikletliler katıldılar.

Yatağan Meslek Yüksekokulu önünden başlayan, Yeniköy ve Şahinler mahallelerinden geçilerek Bozüyük Mahallesi’nde son bulan bisiklet turunun ardından Pınarbaşı Tesislerinde kahvaltı programı düzenlendi.

Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, burada yaptığı konuşmada, sağlıklı bir yaşam için hareketliliğe dikkat çekerek, “Bugün hem üniversitemiz hem de kaymakamlığımız işbirliğinde düzenlenen bisiklet turuyla, bisiklet sporunda farkındalık oluşturmak istedik. Özellikle gençlerimizin hem ulaşım hem de sportif faaliyetler için kullanabileceği bisikletin yaygınlaştırılması gerektiğini düşünüyoruz. Bu tarz etkinliklerle de bu farkındalığı oluşturmaya çalışacağız” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.