Bodrum Gündem

Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı 9 Haziran’da Yaza Merhaba diyecek

Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı 9 Haziran’da Yaza Merhaba diyecek

Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı, engelli bireylere cafe ve plaj işletmesi ile hizmet veren Muğla Bölgesinde açılan ilk engelsiz plaj olan Özgür Plaj’da 9 Haziran Perşembe günü, 12.00 ile 16.00 saatleri arasında düzenleyeceği etkinlik ile “Yaza Merhaba” diyecek.

Bodrum Gündem Haber
Engelli bireylerin denize taşınmasını sağlayan özel şezlonglar, ahşaptan denize uzanan bir yürüyüş parkuru, tutunarak denize girebilmelerini sağlayacak korkuluklar ve Belediye Cankurtaran Ekibi ile alınan güvenlik tedbirleri sayesinde bireylerin özgürce hareket imkânına kavuşturulması sağlanmakta.
Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı 2015 yılından bu yana Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Bodrum Belediyesi desteğiyle  Özgür Plaj’da düzenlediği etkinliklerde öğrencilerin fiziksel hareket imkânı kazanarak, sosyalleşmesini amaçlıyor.
Her yaştan engelli bireyin aileleriyle birlikte plajda yemek yiyip, dans edip, gönüllerince eğlenip denize girme imkânı bulduğu Özgür Plaj etkinlikleri yaz süresince belirli aralıklarla tekrarlanacak.
Engelli bireyler ve aileleri evlerinden vakfa ait ücretsiz servislerle alınıp plaja getirilecek ve tekrar evlerine bırakılacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.