Bodrum Gündem

Çocuk Bilim Parkına yoğun ilgi

PANDEMİ NEDENİYLE YAKLAŞIK İKİ YILDIR KAPALI OLAN MENTEŞE BELEDİYESİ ÇOCUK BİLİM PARKI YAPILAN YENİLEME ÇALIŞMALARININ ARDINDAN YENİDEN HİZMET VERMEYE BAŞLADI.

Çocuk Bilim Parkına yoğun ilgi
09.06.2022
0
A+
A-

Pandemi nedeniyle yaklaşık iki yıldır kapalı olan Menteşe Belediyesi Çocuk Bilim Parkı yapılan yenileme çalışmalarının ardından yeniden hizmet vermeye başladı.

Vatandaşların yanı sıra, okulların kapanmasına az bir süre kala öğrenci gruplarını da ağırlayan Çocuk Bilim Parkı, bu hafta içinde 300’den fazla öğrenci tarafından ziyaret edildi.

Menteşe Çiftlik İlkokulu ve Yatağan Mehmet Akif Ersoy İlkokulu öğrencileri bilim parkını ziyaret ederek, deneysel oyun setleri hakkında Bilim Parkı görevlisinden bilgi aldılar. Öğrenciler, bilim parkında bulunan birbirinden ilginç deney setini yakından inceleyerek deneyimleme fırsatı buldular.

Pazar ve pazartesi günleri hariç 10.00 – 19.00 saatleri arasında açık olan Menteşe Belediyesi Çocuk Bilim Parkını ziyaret etmek isteyen grup ve okullar, 0 252 214 48 80 numaralı telefondan Menteşe Belediyesi çağrı merkezini arayarak randevu alabilecekler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.