Bodrum Gündem

Yeşil Beyazlı Sultanların Hedefi Şampiyonluk

Yeşil Beyazlı Sultanların Hedefi Şampiyonluk

TVF Bölgesel Lig Ekiplerinden Bodrum Belediyesi Bodrumspor A Kadın Voleybol Takımı, 21 Haziran Salı günü saat 12.00’da İzmir Ege Voleybol Takımı ile karşı karşıya gelecek…

Bodrum Gündem Haber

Bodrumspor kafilesi, rakipleri ile oynayacağı TVF Bölgesel Lig Kupası final maçları için 20 Haziran günü Aydın’a geldi. Deneyimli antrenör Adnan Kıstak ve ekibi nezaretinde yeşil-beyazlılar,  final maçları öncesi salonu tanıma amaçlı antrenmanlarını yaptılar.

TVF Bölgesel Lig Ekiplerinden Bodrum Belediyesi Bodrumspor A Kadın Voleybol Takımı, Aydın Büyükşehir Belediyesi Atatürk Spor Kompleksinde oynanacak TVF Bölgesel Lig Final maçlarında 21 Haziran Salı günü saat 12.00’da İzmir Ege Voleybol Takımı, 22 Haziran Çarşamba günü saat 14.00’da Muğla Fethi Zirve Voleybol Takımı ve 23 Haziran Perşembe günü saat 13.00’da  İzmir Voleybol Dünyası Takımı ile karşı karşıya gelecek.

Tecrübeli Antrenör Adnan Kıstak, final maçları öncesi Aydın’da açıklamalarda bulundu: “Gerek İstanbul, gerekse Ege spor basını ve medyanın yoğun bir ilgisi var. Biz hazırız. Tecrübemiz var. Amerika ve Sırbıstan’ın önemli voleybol takımlarında oynayan voleybolcularımızın da aramıza dahil olması ile güçlü ve iyi bir takım kurduk. Sezonu çok iyi geçirdiler. Bodrum’da 3 maçın 3 ünü de kazandık. Organize ve iyi voleybol ve en önemlisi ortaya koyacağımız mücadele ile oyuncularımızın performansları, kupanın sahibini belirleyecek. Elimizden gelen her türlü mücadeleyi göstereceğiz VE KUPAYI BODRUM’a getirip, taraftarımıza hediye edeceğiz…” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.