Bodrum Gündem

Milas Belediyesi toplamadı, ortalık çöplüğe döndü

AHMET ÇAVUŞ HAYITLI MAHALLESİ SAKİNLERİ DÜZENLİ TOPLANMAYAN ÇÖPLERDEN ŞİKAYET EDEREK SORUNUN GİDERİLMESİ İÇİN BELEDİYE YÖNETİMİNDEN DESTEK BEKLEDİKLERİNİ İFADE ETTİLER.

Milas Belediyesi toplamadı, ortalık çöplüğe döndü
01.07.2022
0
A+
A-

Muğla’nın Milas ilçesinde Ahmet Çavuş Hayıtlı Mahallesi sakinleri belediyenin düzenli olarak toplamadığı çöplerden şikayet ederek, mahalledeki sorunun giderilmesini tale4p etti.

Ahmet Çavuş Hayıtlı Mahallesi sakinleri, çöplerin düzenli toplanmadığını, sıcak havaların başlaması ile birlikte çöplerin kötü koku ve sinek oluşturarak sağlık açısından risk oluşturduğunu dile getirdi. Milas Belediyesi’nin çöpleri düzenli olarak toplamadığını dile getiren vatandaşlar, halk sağlığını tehdit eden duruma tepki gösterdi.

Fotoğrafların sabah 09.10’da çekildiğini belirten vatandaşlar, bu görüntünün bir güne mahsus olmadığını çoğu zaman bu kötü tablonun ortaya çıktığını vurguladı. Vatandaşlar, “Fotoğrafta görülen arkadaki birikintiler belediye işçilerinin günler önce Emin Sındı Parkı’ndan temizledikleri otlar. Yaz günü iğrenç bir görüntü, kötü koku ve çöplere dadanan köpekler de cabası tabi” sözleriyle şikayetlerini dile getirdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.