Marmaris’te Emniyet TOMA’larından yangın önlemi

MUĞLA’NIN MARMARİS İLÇESİNDE HAVA SICAKLIĞININ ARTMASI SONRASI ORMAN YANGINI RİSKİNİ AZALTMAK AMACIYLA MARMARİS EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ BÜNYESİNDEKİ TOMA’LAR ORMANLIK ALANLARI TAZYİKLİ SU İLE SULADI.

Marmaris’te Emniyet TOMA’larından yangın önlemi
polat-galle-27.02.2023
previous arrow
next arrow
Yayınlama: 20.07.2022
A+
A-

Muğla’nın Marmaris ilçesinde hava sıcaklığının artması sonrası orman yangını riskini azaltmak amacıyla Marmaris Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki TOMA’lar ormanlık alanları tazyikli su ile suladı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yangın riski uyarısının yapılması ve hava sıcaklığının sahil kesimlerinde 4-6 derece artış göstereceği uyarısının ardından Muğla Valiliğince ormanlık alanlara giriş yasaklanmıştı.

Marmaris Emniyet Müdürlüğü ekipleri havanın aşırı sıcak ve kuru olması sonrası ilçede konuşlu TOMA’lar kanalıyla oluşabilecek orman yangınlarının engellenmesi için Armutalan, Beldibi ve Otogar çevresinde ormanlık alanlara Toma marifetiyle sulama çalışmaları yapıldı. Ayrıca ormanlık alanların girişleri motorize şahin ve yunus ekiplerin tarafından sık sık kontrol ediliyor.

REKLAM ALANI
    Bir Yorum Yazın

    Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

    Henüz yorum yapılmamış.