Bodrum Gündem

Ak Parti Muğla, sahaya çıkıyor

Ak Parti Muğla, sahaya çıkıyor

Ak Parti Muğla İl Başkanlığı, saha çalışmasına başladı.

Bodrum Gündem Haber

Ak Parti Muğla İl Başkanlığı, il teşkilat başkanlığı koordinasyonunda 13 ilçede birden yeni bir saha çalışmasına başladı. Bu bağlamda öncelikle Muğla genelinde ilk aşamada 3.000 aile ziyaret edilecek.

Yapılacak çalışmalara İl Başkanı, Milletvekilleri, İlçe başkanları, kadın ve gençlik kolları başkanları, Belediye Başkanları ve Belediye Meclis Üyeleri de katılım sağlayacak.

Amaçlarının Muğla’da yaşayan tüm ailelerle yüz yüze görüşmek olduğunu söyleyen İl Başkanı Kadem Mete AK Parti olarak bugüne kadar milletle birlikte siyaset yaptıklarını, milletin derdiyle hemhal olduklarını söyleyen Mete bu ziyaretlerde 3 Kasım 2002’den bu yana gerek Muğla’da ve gerekse de ülke genelinde AK Parti’nin yaptığı hizmetleri ve koalisyon dönemlerinin Türkiye için ne denli sıkıntılı olduğunu anlatacaklarını, vatandaşın şikâyet ve dileklerini alacaklarını söyledi.

Ak Parti teşkilatları olarak her zaman sahada olduklarını da ifade eden Mete “kapılarını teşkilatlarımıza açan tüm Muğlalı hemşerilerimize teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Yorumlar

  1. Murat dedi ki:

    Bodrum da oturuyorum inşallah bana gelemezsiniz ne yüzle geleceksiniz bodrum devlet hastanesi inşatını 10 yıldır bitiremediniz kendimizce bize ceza ama unutmayın secime 9 ay var