Bodrum Gündem

Yüksel Aslan TÜRSAB Bodrum BTK Başkanlığı için yeniden aday  

Ülkemizin en önemli meslek örgütlerinden birisi olan Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) , bölge temsilcisini belirlemek üzere seçime gidiyor.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

TÜRSAB Bodrum Bölge Temsil Kurulu Seçimi 10 Ekim 2022’de Bodrum Belediyesi Herodot Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek. Mevcut BTK Başkanı Yüksel Aslan tek aday olarak seçime hazırlanıyor.

30 yıldır sektörün içinde olduğunun altını çizen Yüksel Aslan, 18 yıldır Bodrum merkezli acentesi ile sektöre hizmet vermeye devam ettiğini ifade etti.

Sektörün en zor süreci pandemide yaşadığına dikkat çeken Aslan “Tam 30 yıldır Turizm sektöründe birçok görevde bulundum. Bugüne kadar mesleki olarak edindiklerimi, bu sektöre borçluyum. 18 yıldır kendi seyahat acentamla Bodrum başta olmak üzere Ege bölgesinde faaliyet göstermekteyim. Bu bölgeye ve mesleğe olan inancımı, en zor dönemlerinde bile kaybetmedim. Bir destinasyonda çeşitlilik sağlamak için her türlü ürüne sahip olan bu bölgede, iki dönemdir TÜRSAB Bölge Temsil Kurulu Başkanlığı yapmaktayım. Turizm paydaşlarımız ve ilgili tüm kurumlar ile daha güzel bir geleceği kurabileceğimize, çeşitlendirebileceğimize ve tanıtacağımıza inanıyorum. Mesleğime olan saygım ve borcumu ödemek, sizlerle birlikte yönetmek için bir dönem daha Bodrum Bölge Temsil Kurulu Başkanlığına adayım. TÜRSAB nezdinde yapılacak tüm seçimlerin şimdiden hayırlı olmasını dilerim.” Dedi.

Tüm seyahat acenteleri ile birlikte hareket ettiklerini kaydeden Aslan sözlerine şöyle devam eeti “Seyahat Acenteliği kanunla belirlenmiş çizgileri olan bir kuruluştur.  Tatil, taşıma, seyahat ve konaklama alanında hizmet sağlayan birimleri içeriyor. Türkiye genelinde misafirlerimizin %80 i seyahat acentesi vasıtasıyla hareket ediyor. “

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.