Bodrum Gündem

“Yayalara Öncelik Durusu, Hayata Saygı Duruşu” etkinliği düzenlendi

Güler Mustafa Kızılağaç İlkokulu önünde “Yayalara Öncelik Durusu, Hayata Saygı Duruşu” etkinliği düzenlendi.

Bodrum Gündem Haber

İçişleri Bakanlığınca trafikte yaya önceliğine dikkat çekmek ve sürücü duyarlılığını artırmak amacıyla 81 ilde eş zamanlı “Yayalara Öncelik Duruşu, Hayata Saygı Duruşu” sloganıyla farkındalık kampanyası gerçekleştirildi.

2022 yılı süresince trafikte yaya önceliği konusunda farkındalığı arttırmak yaya ve okul geçitlerinde sürücülerin uyarılarak dikkatlerini daha üst düzeye çıkartmak, yayalara öncelik konusunda doğru sürücülük davranışı kazandırmak ve bu bölgelerde yavaşlayarak yayalara ilk geçiş hakkını vermelerini sağlamak amacıyla ” Yayalara öncelik Durusu, Hayata Saygı Duruşu” sloganıyla Güler Mustafa Kızılağaç ilkokulu önünde farkındalık etkinliği düzenlendi.

Neyzen Tevfik caddesi üzerinde düzenlenen etkinliğe Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar, Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı İlknur Ülküm Seferoğlu, kurum amirleri, Güler Mustafa Kızılağaç ilkokulu öğretmenleri ve öğrencileri katıldı. Etkinlikte, trafikte geçen araçları durduran Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar vatandaşları bilgilendirdi.

Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar yaya çizgilerinden bir tanesi, kampanya etkinliği çerçevesinde sembolik olarak kırmızıya boyadı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.