Bodrum Gündem

Bodrum’daki hangi yollar 25 Gün Trafiğe Kapanacak?

3 Ekim Pazartesi gününden itibaren Bodrum’un Umurça Mahallesi ile Dr. Mümtaz Ataman Caddesi boyunca Büyükşehir belediyesi tarafından yapılacak çalışmalar nedeniyle güzergah boyunca yollar 25 gün boyunca trafiğe kapalı olacak.

Bodrum Gündem Haber

Gazeteci Fatih Bozoğlu, 3 Ekim Pazartesi gününden itibaren 25 gün boyunca kapalı kalacak olan yolları siz okuyucularımız için canlı yayında motorla gezdi. Kapanacak olan yollar şöyle;

Emin Anter Bulvarı’ndan Cevat Şakir Caddesi’ne girerek, Derviş Görgün Caddesi’nden İçmeler ve Cruise Port’a gidebilirler.

İçmelerden ve Cruise Port’tan gelenler karayollarına bağlanmak için Derviş Görgün Caddesi’nden Artemis Caddesi’nden karayollarına bağlanabilirler.

Evleri olanlar için gidiş güzergâhı ise; Yaka Sokak’tan Dedeoğlu Caddesi’nden gidebilirler.

Kamyonlar için gidiş güzergâhı; Cruise Port’a gidiş Emin Anter Bulvarı’ndan Hasan Reşat Öncü Caddesi’nden devam edip Artemis Caddesi’nden Dere Sokak’a dönüp Derviş Görgün Caddesi’nden bağlanacak, dönüş için Doktor Mümtaz Ataman Caddesi’nden Derviş Görgün Caddesi’ne bağlanacaklar, oradan Artemis Caddesi’ne bağlanıp Hasan Öncü Caddesi’nden karayollarına çıkılacak.

 

Yorumlar

  1. Aydın Bakışoğlu dedi ki:

    Bu çalışmaları yapanlar turizmi bir gram düşünüyorlarsa arap olayım derler ya, aynen ondan…
    2 yıl pandemi zamanında bir şey yapma, tam biraz para kazanılacak zamanda böyle bir çalışmaya girmek akılla ve iyi niyetle, liyakattla açıklanamaz.
    Yazıklar olsun hepsine.