Bodrum Gündem

MİTSO’da Başkanlardan Üyelere Seçim Teşekkürü

MİTSO’da Başkanlardan Üyelere Seçim Teşekkürü
04.10.2022
0
A+
A-

Milas Ticaret ve Sanayi Odasının dün yapılan seçimlerine tek liste olarak katılan ve on meslek komitesinin onunda da firesiz seçimi kazanan Reşit Özer ve Mustafa Yüksel, oda üyelerine teşekkür ettiler. MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer ve MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel seçimde, MİTSO’nun tam bir birlik içinde olduğunun görüldüğünü belirterek “üyelerimize çok teşekkür ediyoruz” dediler.

Bodrum Gündem Haber

MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel, MİTSO’nun bir aile olduğunu  belirterek “Seçimler bunu bir kere daha gösterdi. Son görev dönemimizde oda meclisimizde nasıl tüm kararları oybirliği ile aldıysak üyelerimiz de aynı uyum içinde seçimde bizi desteklediler. Güvenlerini belirttiler. Onların güvenini kazanmış olmak şimdi bize daha büyük sorumluluk yüklüyor. Nasıl ki, önceki dönemlerde uyum içinde, birlik içinde çok başarılı çalışmalar yaptıysak önümüzdeki dönemde de aynı birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Hedefimiz, daha büyük başarılar kazanarak odamıza, üyelerimize ve Milas’ımıza hizmet etmektir” diye konuştu.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer de seçimin ardından yaptığı açıklamada yönetim kurulu ve oda meclisindeki arkadaşlarıyla oda üyelerine teşekkür etti. ” Son görev dönemimizde yönetim kurulumuzla, meclisimizle uyum içinde, birlik ve beraberlik içinde çok verimli çalışmalar yaptık. Üyelerimiz de, Milas kamuoyu da bunu gördü ve takdir etti. Sonuçta seçime tek liste halinde girdik. Listemiz hiç firesiz seçimi kazandı. Bu nedenle seçim öncesinde fedakarca çalışan yönetim kurulu ve meclis üyelerimize, seçimde aday olup seçim sürecinde yoğun bir şekilde çalışan aday arkadaşlarımıza, böyle güzel bir birlik tablosu oluşturan tüm üyelerimize çok teşekkür ediyoruz. Geçen iki dönemde “olmaz” denilen, “yapılamaz” denilen birçok işi bu birlik ruhu ile başarmıştık. Şimdi hedefimiz, başarı çıtasını daha da ilerilere taşımak. Birliğimizle, beraberliğimizle, ortaya koyduğunuz örnek çalışma azmi ile yine pek çok işi başaracağız. Üyelerimizin bize duyduğu güvenle yolumuza devam edeceğiz ve daha pek çok işi başaracağız” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.