Bodrum Gündem

Uluslararası Sektör Öncüleri İş Zirvesinde Buluşuyor

Uluslararası Sektör Öncüleri İş Zirvesinde Buluşuyor

Hem Bodrum’un hem de bölge ekonomisinin kalkınması için daha önce Bodrum Esnaf Sanayici ve İş İnsanları Derneği (BESİAD) tarafından 8 kez düzenlenen iş insanları zirvesinin dokuzuncusu, bu yıl Güney Ege Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (GESİFED)-BESİAD iş birliği ile gerçekleştirilecek.

Bodrum Gündem Haber

“9. GESİFED-BESİAD İş İnsanları Zirvesi” 27-29 Ekim tarihlerinde Bodrum’da gerçekleşecek olan zirvenin evsahipliğini GESİFED Başkanı Oktay Mersin ve BESİAD Başkanı Neslihan Nazlıoğlu yapacak.

Aydın, Muğla ve Denizli bölgelerindeki iş insanları; Romanya, Kosova, Ukrayna, Azerbaycan ve Moldova’dan yatırımcılar ile yeni iş fırsatlarını konuşmak üzere bir araya gelecek.

Özellikle son yıllarda etkisini giderek daha çok hissettiren küresel ısınmaya da dikkat çekilecek etkinlikte, dijital markalaşma alanında yürütülecek çalışmalar ile katılımcıların bilinçlendirilmesi en öncelikli konuların başında yer alacak.

Yüz yüze (B2B) görüşmeler, paneller, Gala ve Mavi Tur gibi etkinliklere de ev sahipliği yapacak zirvede, katılımcılara geniş bir network imkânı sunularak, kendi pazarları dışında ticaret yapma imkânı da tanınacak.

Katılımcılar; TR32 olarak bilinen Aydın, Muğla ve Denizli bölgelerinden iş insanının yanı sıra Romanya, Kosova, Ukrayna, Azerbaycan ve Moldova’dan yatırımcılarla da yeni ticari anlaşmalar yapma imkânı elde edecek. Gazeteci ve TV sunucusu Mesut Yar’ın moderatörlük görevini üsteleneceği etkinlikte, Prof. Dr. Özgür Demirtaş, TÜRKONFED Başkanı Süleyman Sönmez, TÜSİAD Başkanı Orhan Turan, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar ’ın da aralarında yer aldığı konuklar ile söyleşiler gerçekleştirilecek. Şükrü Ünlütürk, Ozan Diren, İrem Oral Kayacık, Onur Ünlü, Tarık Tombul, Canberk Mersin ve Batu Paksoy’un katılımıyla küresel iklim krizine ilişkin geniş kapsamlı bir panelin gerçekleştirileceği zirvede, girişimcilik ve dijital markalaşma konusunda da panel düzenlenecek. Mavi Tur ve gala gecesi gibi keyifli etkinliklere de ev sahipliği yapacak iş zirvesi; B2B (yüz yüze) görüşmeler ile katılımcılara istediği firma ile bir araya gelme imkânı tanıyarak, ‘nokta atışı’ buluşmaların gerçekleştirilmesini sağlayacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.