Bodrum Gündem

ABD’nin Ohio eyaletinde 46 aracın karıştığı zincirleme kaza: 4 ölü

ABD’NİN OHİO EYALETİNDE BUZLANAN YOLDA MEYDANA GELEN ZİNCİRLEME KAZADA 46 ARAÇ BİRBİRİNE GİRDİ, 4 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ.

ABD’nin Ohio eyaletinde 46 aracın karıştığı zincirleme kaza: 4 ölü
24.12.2022
0
A+
A-

ABD’nin Ohio eyaletinde buzlanan yolda meydana gelen zincirleme kazada 46 araç birbirine girdi, 4 kişi hayatını kaybetti.

ABD’de etkili olan kar fırtınası hayatı felç etti. Ohio eyaletinde yer alan ve Chicago-Pittsburgh arasındaki ulaşımı sağlayan Ohio Turnpike yolunda buzlanma ve azalan görüş mesafesi nedeniyle zincirleme kaza meydana geldi. Ohio Eyalet Polisinden yapılan açıklamaya göre 46 araç birbirine girdi, 4 kişi hayatını kaybetti. Yol her iki yönde de trafiğe kapatıldı. Araçlar iş makinelerinin yardımıyla çekilirken, 7 saat süren çalışmaların ardından yol yeniden trafiğe açıldı.

ABD’de etkisini sürdüren kar fırtınası nedeniyle havayolu ulaşımında da aksamalar sürüyor. Uçuş takip sitesi FlightAware.com’a göre iptal edilen uçuşların sayısı 5 bin 700’ü aştı. Ülkenin büyük bir bölümünde etkili olan fırtına, doğuda ve Teksas’ta yaklaşık 1 milyon ev ve işyerini de elektriksiz bıraktı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.