Bodrum Gündem

Mecliste sadece el kaldıran, toplantılara katılmayan vekillere bizde hakkımızı helal etmiyoruz

Mecliste sadece el kaldıran, toplantılara katılmayan vekillere bizde hakkımızı helal etmiyoruz
02.02.2023
0
A+
A-

DEVA Partisi Bodrum ilçe başkanı Mehmet Billorer Milletvekillerine kızan ve aldığınız maaş haramdır diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan’a “nihayet gerçekleri görmüş” dedi.

Bodrum Gündem Haber

DEVA Partisi Bodrum ilçe başkanı Mehmet Billorer’in açıklamasında şu ifadeler yer aldı;

“Ama milletvekillerini itibarsızlaştıran da kendisi” dedi. “Tüm kararlara kendi imza atan milletin vekillerine kulağını kapatan sanki başkasıymış gibi hareket eden Erdoğan bu yanlışı da itiraf etmiş oldu.

Biz Bodrum olarak Bu vekilleri emekli edeceğiz…

Bodrumlu, hastaneye gitmek için aylarca bekliyorsa, gittiğinde tedavi olamıyor, İzmir’e Ankara’ya hastaneye gitmek zorunda kalıyorsa, çevre konularında Bodrum’un doğal koylarını peşkeş çekiyorsa, tüm kesimler kendini mutsuz ediyorsa. Bu vekillerin Muğla’nın, Bodrum’un sorunlarını anlatmadığı anlatsa da dinlemeyen bir Genel başkandan dolayıdır.

Başkanlık Sistemi tüm kesimleri mutsuz etti

Türkiye’nin yeni siyaset anlayışı  siyasi partinin iş birliği içinde gerçekleşen ortak mutabakat metni ile tüm  kesimlerin, tüm bireylerin eşit olacağı verdiği her kuruş verginin hesabının verileceği şeffaf yönetimin seçimden sonra uygulayacağı program belli oldu. Tüm vatandaşlarımıza sesleniyorum bu metnin kendinizle ilgili olan bölümleri inceleyin kulaktan dolma bilgilerle karar vermeyin.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.