Bodrum Gündem

Saadet Partisi ve Milli Görüş Teşkilatları Kriz Masaları ve Lojistik Merkezleri Oluşturdu

Saadet Partisi ve Milli Görüş Teşkilatları Kriz Masaları ve Lojistik Merkezleri Oluşturdu

Saadet Partisi Muğla İl Başkanlığı yazılı bir açıklama ile Kahramanmaraş Depremi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Saadet Partisi Muğla İl Başkanı Cebrail Tümenci “Böyle bir afet karşısında elbette bir takım eksiklikler, koordinasyonsuzluklar olmuş olabilir. Ancak şuan zaman yangını söndürme zamanıdır…” dedi.

Bodrum Gündem Haber

Saadet Partisi Muğla İl Başkanı Cebrail Tümenci yazılı bir açıklama yaparak 10 ilimizin yerle bir olmasına neden olan ve ülkemizi yasa boğan Kahramanmaraş Depremi ile ilgili olarak tüm vatandaşlara başsağlığı dileklerinde bulunurken “Böyle bir felaket karşısında bütün millet olarak kenetlenmenin güzel örneklerini görürken, diğer taraftan ülkemiz de bir kargaşa oluşturmak isteyenlere de fırsat vermemeliyiz. Hep birlikte yangını söndüreceğiz. Devletimizin yanında olacağız…” dedi.

Bir takım eksiklikler, koordinasyonsuzluklar olmuş olabilir…

Saadet Partisi Muğla İl Başkanı Cebrail Tümenci “Ülkemiz asrın felaketi ile karşı karşıya Allah yardımcımız olsun. Milletimizin başı sağ olsun. Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın…” sözleri ile başladığı yazılı açıklamasını şu şekilde sürdürdü; “Böyle bir afet karşısında elbette bir takım eksiklikler, koordinasyonsuzluklar olmuş olabilir. Ancak şuan zaman yangını söndürme zamanıdır. Devletimizin yanında milletimizle bir olma, hepimiz bir olup kucaklaşma ve dayanışma zamanıdır. Kötü niyetlilere fırsat vermemeliyiz. Başka bir Türkiye yoktur…”

Milli Görüşçü tüm kuruluşlarımız kriz masaları oluşturdu…

Saadet Partisi Muğla İl Başkanı Tümenci’nin yaptığı açıklamada “Depremin ilk anlarından itibaren Saadet Partimiz ve Milli Görüşçü tüm kuruluşlarımızla birlikte kriz masaları oluşturmak sureti ile tüm teşkilat mensuplarımız canla başla üzerine düşenleri yapmak için tüm ülke sathında organize olmuştur. Bir taraftan Can suyu arama kurtarma ekiplerimiz, diğer taraftan Saadet Partisi teşkilatlarımız, Can Suyu Yardımlaşma Derneğimiz, Anadolu Gençlik Derneği, Esnaf sanatkarlar Derneği, Evrensel Hafızlar Derneği, Şuurlu Öğretmenler Derneği ve Avrupa Milli Görüş Teşkilatlarımız deprem bölgelerinde kriz masaları ve lojistik merkezleri oluşturmak sureti ile koordineli bir çalışma yürütmektedir…” ifadeleri yer aldı.

İlimizin desteklerini bölgeye ulaştırma gayretindeyiz…

Tümenci açıklamasını; “Bizler Saadet Partisi ve Muğla Milli Görüşçü kuruluşlarımızla birlikte Kriz masası oluşturmak sureti ile gerek maddi gerek ayni yardımlar hususunda ilimizin desteklerini bölgeye ulaştırma gayretindeyiz. Kardeş il olarak belirlenen Hatay ilimizin ihtiyaçları hususunda çalışmalar yürütmekteyiz. Diğer taraftan ilimize gelen misafirlerimizin de ihtiyaçlarını tespit edip en iyi şekilde Muğla’mızı temsil etmeye çalışıyoruz. Bu vesile ile Depremde hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet diliyoruz. Yaralılara acil şifalar diliyoruz. Tüm depremzedelere de geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Allah milletimizin yardımcısı olsun…” sözleri ile tamamladı…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.