Bodrum Gündem

Muğla aşığı Ali Abbas Çınar toprağa verildi

MUĞLA İLE İLGİLİ KÜLTÜREL DEĞERLERİNİN TANITILMASI ANLAMINDA ÇOK DEĞERLİ ESERLERE İMZA ATAN MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ EDEBİYAT FAKÜLTESİ ÇAĞDAŞ TÜRK LEHÇELERİ VE EDEBİYATLARI BÖLÜMÜ ÖĞRETİM ÜYESİ DR. ÖĞRETİM ÜYESİ ALİ ABBAS ÇINAR TOPRAĞA VERİLDİ.

Muğla aşığı Ali Abbas Çınar toprağa verildi

Muğla ile ilgili kültürel değerlerinin tanıtılması anlamında çok değerli eserlere imza atan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğretim Üyesi Ali Abbas Çınar toprağa verildi.

Bodrum Gündem Haber

Rahatsızlığı nedeniyle tedavisi devam eden Ali Abbas Çınar yaşama tutunamadı. Çınar için Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Edebiyat Fakültesi önünde tören düzenlendi. Törene AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, Rektör Prof. Dr. Turhan Kaçar, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Dr. Ethem Ruhi Fığlalı, akademik ve idari personel ile yakınları katıldı.

Ali Abbas Çınar Üniversite’de düzenlenen törenin ardından Muğla Şehir Yeni Mezarlığına defnedildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.