Bodrum Gündem

Bodrum İYİ Parti Gençlik Kollarından anlamlı etkinlik

Bodrum İYİ Parti Gençlik Kollarından anlamlı etkinlik

Bodrum İYİ Parti Gençlik Kolları yeni bir projeye imza attı. Gençlik Kolları “Birlikte İyileşiyoruz” projesi kapsamında Merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık olan deprem afetinden etkilenip Bodrum’a gelerek otellere yerleştirilen çocuklarla sinema ve lunaparka gidip ardından birlikte yemek yiyerek keyifli bir gün geçirdi.

Bodrum Gündem Haber

Etkinlik sonrasında açıklamalarda bulunan İYİ Parti Gençlik Kolları Başkanı Vahit Yavuz, “Hepimizi derinden üzen deprem afetinden sonra Bodrum’da oteller örnek bir davranış sergileyerek kapılarını vatandaşlarımıza açtı. Bizlerde afetin ilk günlerinde nakdi ve ayni yardımların yerine ulaşmasına sağlarken buraya gelen insanların yanında nasıl olabiliriz diye düşünmeye başlamıştık.

Gençlik kolları ekibimizle birlikte çocukların yaşadığı travmayı bir nebze unutması için onlarla bir gün geçirmeyi hayal ettik. Bu hayalimizi bugün 7-11 yaş arası 30 çocuğumuzla başlatmak bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Yaşanan afet sonrasında normale dönüş süreçlerinde İYİ Gençlik olarak daima yanlarında olacağız.

Ayrıca Proje kapsamında bizlerle iş birliği içerisinde olup çocuklarımızın sevinmesine katkıda bulunan OASİS Avm Yönetimi, Park Bodrum Lunapark ve Gölköy Servis Kooperatifine buradan bir teşekkür etmek istiyoruz. İnanıyoruz ki bu zor günleri birlikte aşacağız. Bu zor günleri aşmanın ilk halkası çocukların gülümsemesidir. Çocuklar gülsün, Dünya Gülsün .” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.