Bodrum Gündem

Tülin Kaynak’tan “Derindeki” Sergi Touch Sanat Galerisinde

Tülin Kaynak’tan “Derindeki” Sergi Touch Sanat Galerisinde

Tülin Kaynak’tan “Derindeki” Sergi Bodrum – Touch Sanat Galeri’de 10 Haziran’a kadar sanatseverleri bekliyor.

Bodrum Gündem Haber

Eserleri ile uzun yıllardır sanat dünyasının beğenisini kazanan, Tülin Kaynak, yeni resimlerini Bodrum’da sanatseverlerle buluşturdu. İlham aldığı gizemli dünyayı soyut olarak tuvale yansıtan sanatçının resimleri, dinamizmi ve derinlikleri ile fark yaratıyor.

Bodrum’da sanatseverler, 10 Haziran’a kadar Türkbükü’nde Touch Sanat Galeri’de 13:00-22:00 saatleri arası Tülin Kaynak Sergisi’ni gezebilecek.

Sanatseverler, Bodrum esintileri taşıyan eserlerden oluşan sergide, sanatçının renkli dünyasında, modern sanatın etkileyici örneklerini keşfetme fırsatını yakalayabilecekler. “Derindeki” adlı yeni sergisi, Tülin Kaynak’ın özgün tarzı ile son dönem çalışmalarını yansıtıyor. Bodrum’da ilk kez sergi açan sanatçı, hiç deneyimlenmemiş alanlarda resim yapmaktan büyük keyif aldığını ifade ediyor.

Her yaştan sanatseverin ilgisini çekebilecek nitelikteki resimler, sanatçının hayat enerjisinden kaynaklanan coşkulu renklerle yarattığı dünyalara tanıklık ediyor.

Bütün renkleri sevdiğini söyleyen sanatçı, soyut resimle olan ilişkisini ise şöyle anlatıyor: “Soyut resimde zihninizin içinde olanları kullanıyorsunuz. Zihninizde var olanlar, yani geçmişiniz, kültürel birikiminiz, hayata bakışınız ve beynin gizemi, resim yaparken ortaya çıkabiliyor. Sanat yaratıldığı sürece, hayatın sürdürülebilirliğine katkı sağlıyor. Belki durağan yaşıyoruz ama hayat hiç de durağan değil…Bu yüzden soyut bir resmin içinde hem yoğun hareketliliği hem de dinginliği bulabilmek mümkün; tıpkı hayat gibi…”

Tülin Kaynak’ın eserleri, çeşitli ülkelerdeki müzelerde, galerilerde ve özel koleksiyonlarda yer alıyor. Sanatseverler, onun renkli dünyasında bir yolculuğa çıkarken, modern sanatın etkileyici örneklerini keşfetme mutluluğunu da yakalıyor.  “Derindeki” sergisi de, ziyaretçilerine bu deneyimi yaşatmayı vadediyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.