Bodrum Gündem

Başkan Aras Oyunu Kullandı

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, oyunu Yahşi Özel Eğitim Uygulama Merkezi’nde kullandı.

Bodrum Gündem Haber

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Yahşi Özel Eğitim Uygulama Merkezi’nde oyunu kullandıktan sonra yaptığı açıklamada şu ifadeler yer aldı;

 “Bodrum’da hem seçime hazırlık hem de seçim süreci çok huzurlu bir şekilde geçiyor. Az önce iktidar partisinin temsilcileri bana ‘oyunuzu bize mi vereceksiniz?’ diye sordular. Tabi ki sayın genel başkanımıza verdim, Cumhuriyet Halk Partisi’ne verdim. Ben partimin sarsılmaz bir üyesiyim, bir neferiyim. Her zaman CHP’nin politikaları doğrultusunda çalışıyoruz. Sayın Genel Başkanımızın talimatları doğrultusunda görev yapıyoruz. Umarım verdiğimiz oylar çoğalır ve aydınlık günler Türkiye için tekrar geri gelir. Çok yakın zaten. Şu anda tüm Türkiye’de çok güzel bir hava var, bir demokrasi şöleni var. Mayıs ayında hem bahar geldi hem de demokrasi için de bahar gelecek. Bütün çalışmalarımız bunun üzerine.

Seçim sonuçlarını hem partimden hem de belediyedeki ofisimden takip edeceğim. Şu anda bazı meclis üyesi arkadaşlarım da yanımda. Tüm meclis üyelerimizi de davet ettim. Birlikte takip edeceğiz. Ta ki Yüksek Seçim Kurulu Başkanımız çıkıp da bu seçimi Millet İttifakı’nın kazandığını, CHP Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız olduğunu açıklayana kadar oradayız. Yaptıktan sonra meydanlara ineceğiz. O zamana kadar sükûnet içerisinde, sayın genel başkanımızın ifade ettiği gibi seçimin sonucunu bekleyeceğiz hep beraber.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.