Bodrum Gündem

Bodrum Yaşam Vakfı Şenliği 19 Mayıs’ta

Bodrum Yaşam Vakfı Şenliği 19 Mayıs’ta
16.05.2023
0
A+
A-

Bodrum Yaşam Vakfı’nın 2022-23 dönemi sertifika töreni ve üç gün sürecek 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramın kutlamalarını da içeren “Yaşam Vakfı Şenliği” etkinlikleri 19-20-21 Mayıs tarihlerinde Oasis AVM’de gerçekleşecek.

Bodrum Gündem Haber

Bodrum Yaşam Vakfı tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı;

“Bodrum Yaşam Vakfı bölgede yaşayan 50+ yaş grubunun bir taraftan daha aktif ve sağlıklı olarak hayatlarını sürdürmeleri ve diğer taraftan Bodrum’un toplumsal yaşam ve ekonomisinde aktif olarak yer almalarını teşvik etmek amacı ile 21 Ekim 2019 tarihinde başlattığı eğitim faaliyetlerini genişleterek sürdürmektedir.

Tüm halkımızın katılımına açık ve zengin içeriği bulunan programlarla Bodrum Yaşam Okulu, Bodrum Ticaret Odasının destek ve birlikteliği ile Bodrum’da eğitim faaliyetlerini kuruluşundan beri sürdürmekte ve gerçek anlamda öğrenci dostlarımızın hayatının bir parçası olmaktadır.      

Dileğimiz bu faaliyetlerin Bodrum ve çevresine daha kapsamlı bir eğitim hizmetine dönüşmesidir. Bu çerçevede 50+ tüm vatandaşlarımızı vakfımız etkinliklerinde birlikte olmaya davet ediyoruz.

Kuruluşundan bu yana Pandemi kapanması dışında 6 yarıyıldır Türkiye’mizin yetiştirdiği konularında tanınmış değerli uzmanlarımızın gönüllü konferanslar verdiği okulumuzda, Bilim, Edebiyat, Felsefe, Sanat, Sağlık, Çevre, Enerji, Tarih, Arkeoloji, Kişisel Gelişim ve güncel olarak ilgi duyulan birçok konu ele alınmaktadır.

Bu çerçevede 17 Mayıs 2023 Çarşamba günü BODTO ’da Bodrum Yaşam Okulu Öğrenci Eserleri sergisi açılışı ve “Metavers’de Gelişmeler “başlıklı 2. yarıyılın son konferans dersini yaparak yaz tatilini başlatıyoruz.

Okulumuzun temelini / iskeletini teşkil eden Konferans Derslerinin yanı sıra fiziksel ve içsel içerikli Tai-chi, Chigong, Yoga, Sanatsal el işleri içerikli Çini, Seramik, Resim; Müzik içerikli Neşeli Şarkılar Korosu, Vurmalı ritim, Zekâ oyunu Satranç, Konuşma Terapisi (Hayata Güzel Bakmak), Ev Tamiratları gibi pek çok Seçmeli Derslerimiz uzman ve gönüllü arkadaşlarımız tarafından yürütülmektedir.

İlaveten zaman zaman hafta sonu yürüyüş ve kültürel gezileri düzenlenmektedir.

Geçen yıl Söke bölgesinde Priene ve Miletos gibi antik kentleri, “Tabia” Doğal Destek Ürünleri gibi fabrika ziyaretleri, son yarıyılda ise “Bodrum Surları” Tarih/Arkeoloji yürüyüşü gerçekleştirildi.

Okulumuzun bu yılki eğitim dönemi büyük bir şenlikle tatile girecek!

“Bodrum Yaşam Vakfı Şenliği” adıyla duyurduğumuz ve 19,20,21 Mayıs tarihlerinde ve Oasis AVM değerli katkıları ile üç gün boyunca sürecek şenliğimizde;

İlk gün Yaş Alan Genç Öğrenci Dostlarımız ve onların torunları olan genç nesil birlikteliğiyle “19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı” kutlanacak,

İkinci gün 20 Mayıs’ta ise Bodrum’un değerli Kamu Yöneticilerinin de katılımıyla Öğrenci Dostlarımızın 2022/2023 Katılım Belgeleri dağıtıp, “Kep Atma” töreni yapacağız.

Üçüncü gün de ilk günden itibaren başlatılan gösteriler devam edecektir.

Bilgi, kaynak, tecrübe, yaratıcı önerileri ile çalışmalarımızda bize katkı verebilecek üniversiteler, yurt içi ve yurt dışı fon temsilcileri, kurum, kuruluş ve uzman kişiler ile dayanışma ve iş birliği içinde olmaktan memnuniyet duyarız.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.