Bodrum Gündem

AK Parti Muğla Vekilleri Mazbatalarını Aldı

AK Parti Muğla Vekilleri Mazbatalarını Aldı

14 mayıs seçimlerinde Muğla’dan AK Parti 2 Milletvekili çıkardı. 14 Mayıs Milletvekili seçimlerinde Muğla’da AK Parti’den 28. Dönem Milletvekili seçilen Kadem Mete ve Yakup Otgöz mazbatalarını aldı.

Bodrum Gündem Haber

Milletvekilleri Mete ve Otgöz, bugün Muğla Barosu’nda düzenlenen törenle mazbatalarını, İl Seçim Kurulu Başkanı Ercan Arslan’ın elinden aldı.

Törende konuşma yapan Milletvekili Otgöz, “Bugün mazbatamızı aldık ama bunun yükü çok ağır, bunun bilincindeyiz. Allah’ın izniyle Muğla’yı Kadem vekilimle birlikte omuzlayacağız. Bundan şüpheniz olmasın. Biz sahada gördüğümüz için 3 milletvekilini çok bekliyorduk ama olmadı. Sandığa vatandaş giriyor, yapacak bir şey yok. İnşallah Cumhurbaşkanımızın bir 5 yıl daha önünü açacağız.” dedi.

Milletvekili Mete ise şu ifadeleri kullandı: “Mazbatayı alma töreni çok kısa sürüyor ama bunu alabilmek için 5 yıllık bir çalışma gerekiyor. Önümüzdeki dönemde biz Muğla için çok çalışacağız. Önceliğimiz Muğla olacak. Parti farkı gözetmeksizin elimizden geleni bize yakıştığı şekilde yapmaya çalışacağız. İnşallah 28 Mayıs’ta Cumhurbaşkanımızı tartışmaya mahal vermeyecek bir seçim sonucu ile tekrar Cumhurbaşkanı koltuğuna oturtacağız. Seçildiğimiz ilçeler ile sınırlı değiliz, Muğla milletvekili olacağız.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.