Bodrum Gündem

Gıda A.Ş.’nin yeni genel müdürü Enver Levent Öcal oldu

Gıda A.Ş.’nin yeni genel müdürü Enver Levent Öcal oldu

Bodrum Belediye Gıda A.Ş. Genel Müdürlüğüne Emre Levent Öcal getirildi.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Geçtiğimiz aylarda görevinden alınan Faruk Ulusoy’un yerine Bodrum Belediye Gıda A.Ş. Genel Müdürlüğüne Enver Levent Öcal getirildi.

Oldukça etkileyici bir öz geçmişe sahip olan 1979 Çanakkale doğumlu Emre Levent Öcal, evli ve iki çocuk babası. Etkinlik Planlama ve Yönetimi, Kalite Kontrol ve Güvence, Medya Operasyonları Kontrolörlüğü, Müşteri Memnuniyeti ve Sadakati, Strateji Geliştirme ve Yürütme, Bütçe Yönetimi ile Turizm ve Otelcilik Yönetimi alanlarında uzmanlığı bulunan Enver Levent Öcal; başta Türkiye, Katar, Sudi Arabistan ve Azerbaycan’da G20 de dahil olmak üzere dünyaca önemli birçok projenin yönetiminde çalışmış.

Enver Levent Öcal’ın sosyal medyada yer alan CV. İçeriğinde şu bilgiler yer almakta “Levent Öcal kamu ve özel sektörler için yeni teknolojilerden yararlanarak zirveler, dünya kupaları gibi yerel ve küresel olarak düzenlenen birçok organizasyonun düzenlenmesi ve yönteminde 17 yılı aşkın süredir görev almış, liderlik becerilerine sahip, detay odaklı ve yetkin bir profesyoneldir. Stratejik etkinlik planlayıcısı olarak konukların memnuniyetini sağlamak ve endüstri itibarını yükseltmek için yenilikçi fikirleri yönlendirme konusunda uzman, ayrıca düzenlenen etkinliklerde oluşabilecek farklı durumlar için yedek planlarla ilerleyerek, iç ve dış gecikmeler nedeniyle de meydana gelebilecek riskleri öngörerek önlemler alınmasını sağlamakta ve kritik çözüm yolları bulmakta uzmandır. Yaratıcı bir takım oyuncusudur. Uluslararası etkinlik ve programlarda yüksek profilli konuklara olağanüstü hizmetler sunma konusunda başarı göstermiştir. Etkinlik lojistiği planlaması, marka yönetimi, ulaşım ve konaklama planları dağıtımı, KPI (anahtar surec göstergeleri) yönetimi yoluyla kaliteli sonuçlar ve idari destek sağlayan çözüm odaklı yaklaşımdan yararlanma konusunda kanıtlanmış geçmiş performansa sahiptir. Hedef odaklı lider olarak zaman ve bütçe kısıtlamaları dahilinde stratejik planlar hazırlayıp yürütürken, tekliften teslimata kadar büyük karmaşık projeleri, etkinlikleri ve programları yönetme konusunda uzmandır. Açık ve net iletişimci olarak taraflarla ortak vizyon ve hedeflere ulaşmak amacıyla personel için ilişkileri geliştirme ve eğitim oturumları yürütme uzmanlığına sahiptir.”

TECRUBELER VE PROJELER KEO

International Consultants, Doha, Qatar

Tesis Mudur Yardımcısı,Eylul 2022 – Ocak 2023

Katar Havayolları – FIFA World Cup 2023 Ana Sponsoru

POA’ların yolcu taşıma alanlarının işleyişini yönetmeyi denetlenerek, tüm paydaşların yönetilmesinden, arazi ve mülk bakımı sürecinden, tüm personelin denetlenerek operasyonun anlaşılmasından ve gerekli iletişim trafiğinin sağlanmasından sorumluydu. Ana görevleri arasında tüm çalışılan firma ve kurumların sözleşmelerindeki hedeflerini dikkate alarak, taahhütlerinin kontrolünden, raporlanmasından ve kalite kontrollerinin düzenle olarak yapılması yer almaktadır. POA tesislerinin işletme dönemine hazır olmasını sağlamak için yüklenicilerin izlenmesi ve teslim edilebilir zaman çizelgelerinin takibini yönetti. Tesisler için dokümantasyon, politika ve prosedürlerin Katar Havayolları ve diğer paydaş standartlarına uygun olarak hazırladı. POA tesisleri için ekipman tedariki, teslimatı ve kurulum/depolama işlemlerini denetledi. Tüm dış ve iç paydaşlarla POA tesislerinin teslimini ve hazır olup olmadığını tartışmak için düzenli durum toplantıları düzenleyerek katılım sağladı. Operasyonel dönem için POA tesislerinin devir teslimini ve iadesini denetledi.

 

Probity Management Consultancies, Dubai, Birleşik Arap Emirlikleri

Kıdemli Etkinlik Yöneticisi, Eylül 2021 – Nisan 2022

  • Dubai Expo – Tesis Yönetimi- Malezya
  • Dubai Expo – Tesis Operasyonları ve Yönetimi – Suudi Arabistan Destek Verilen Proje Bazlı Dönemsel Projeler (Ekim – Aralık 2021)
  • FIFA World Cup Qatar 2022 Supreme Committee – Price Waterhouse Coopers

G20 Suudi Başkanlığı, Suudi Arabistan

Medya Operasyonları Yöneticisi/Mekân Yöneticisi/Konu Uzmanı, Nisan 2020 – Aralık 2021 G20 2020 Liderler Zirvesi

Fonksiyonlar arası ekipleri denetleyerek konaklama, ulaşım, havaalanı medya tahsisleri ve havuz etkinlikleri yönetimi dahil olmak üzere uçtan uca medya ve mekân işlevlerini yönetti. Uygun maliyetli tasarım çözümleriyle mekân kalite güvence planları ile ilgili iç ve dış paydaşları kolaylaştırdı. En iyi ses ve aydınlatma kalitesine sahip sistemlerin temin edilmesini sağladı. Truss sistemlerini kullanarak görseller ve markalama dahil olmak üzere operasyon ekipleri için deneme çalışmaları ve sunumlar gerçekleştirdi. Kurumsal hedeflere ulaşmak için G20 operasyon ekibine ve alt düzey personele rehberlik etti. Gelişmiş şehir hazırlıkları planlayarak en iyi rota seçeneklerini sunarak ve işletme maliyetlerini düşürecek ulaşım yönetimi için destekte bulundu. AV/IT ekipman denetimleri dahil olmak üzere G20 medya mekanlarının rutin kalite güvence kontrollerini gerçekleştirerek VIP ve VVIP misafirleri için turlar organize etti ve yönetti. Üst yönetime verimsizlikler ve stratejiler raporu sunarken, en iyi medya tahsisleri için yenilikçi içgörüler sundu ve tüm G20 toplantısıyla ilgili lojistik için iyileştirme stratejileri uyguladı.

Yorumlar

  1. Turan Atılgan dedi ki:

    Bodrum Belediyesi Gıda Anonim Şt Genel Müdürünü kutlar,halka hizmetinde başarılar dilerim.Ürettiğiniz ürünler ver mı? Varsa nelerdir ve kargoyla diğer şehirlere gönderebilirmisiniz.Belediyemize Kooperatifleşmeyi öneriyorum.