Bodrum Gündem

Bahçeşehir Koleji Bodrum Kampüsünde Liseye Geçiş Töreni Heyecanı

Bahçeşehir Koleji Bodrum Kampüsünde Liseye Geçiş Töreni Heyecanı

Bahçeşehir Koleji Bodrum Kampüsü; Bodrum’da kurulduğu ilk yıl olan 2015 de 1.sınıf olarak başlayan öğrencilerini 8 yılın sonunda ortaokuldan liseye uğurlamanın haklı gururunu yaşıyor.

Bodrum Gündem Haber

10 Haziran Cumartesi akşamı Herodot Kültür Merkezinde gerçekleşen görkemli törende 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı 8. sınıf öğrencileri ve ailelerinin yanı sıra; okul yöneticileri ve öğretmen kadrosu bu heyecana eşlik etti.

Tören öncesi düzenlenen kokteylin ardından, öğrencilerin vals performansları eşliğinde heyecanla başlayan tören; bayrak flama devir teslimi, mezuniyet belgelerinin verilmesi ve mezuniyet yeminiyle sürerken, okul birincisi Didem Ünalan’ın mezuniyet kütüğüne 1.’lik pirincini çakması, keplerin havaya atılması tamamlandı.

Görkemli Liseye geçiş töreni sonrası 12 Haziran Pazartesi akşamı Bodrum Golf Kulüp’te düzenlenen yemekte öğrenciler ve öğretmenler doyasıya eğlendiler.

Bahçeşehir Koleji Bodrum Kampüsü; Anadolu Lisesi’nde de, Kişiye Özgü Öğretim Modeli (KÖM), Mentor Öğretmenlik sistemi, Master 6, KAREM (Kariyer ve Rehberlik Merkezi) çalışmaları, Çift Dilli Eğitim ve Fullford Academy Çift Diploma Programı gibi eğitim uygulamaları ile eğitimdeki yenilikçilik vizyonunu, 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılında da sürdürecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.