Bodrum Gündem

Bodrum “Sağlık Vakfı” için Beyaz Gece’de tek yürek oldu

Bodrum Sağlık Vakfı tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Beyaz Gece’ye aralarında protokol, iş, sanat ve siyaset dünyasından ünlü isimlerin yer aldığı yüzlerce davetli katıldı. 

Bodrum Gündem Haber

Bodrum Sağlık Vakfı’nda eğitim gören dezavantajlı öğrenciler yararına, ENVY Night Life’da  düzenlenen gecenin tüm biletleri hayırseverler tarafından alınırken, gecede toplanan bağış da öğrencilerin eğitim ve rehabilitasyonunda kullanılması hedefleniyor.

Bodrum Sağlık Vakıf Yönetim Kurulunun ev sahipliği yaptığı geceye, Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar, Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Dalak, Bodrum Ağır Ceza ve Adalet Komisyonu Başkanı Engin Koç, Bodrum İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Özkan Yılmaz, Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Burcu Karabey, Bodrum Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Oktay Dumruk, Muğla Tarım ve Orman İl Müdürü Barış Saylak, Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir, Ankara 27. Dönem Milletvekili Barış Aydın katıldı.

Bodrum Sağlık Vakfı, Bodrum’da amacına hizmet eden çok önemli bir misyonun temsilcisi 

Sunuculuğunu Alp Kırşan’ın yaptığı gecenin açılış konuşmasını Bodrum Sağlık Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Numan Balaban yaparken 27 yıldır Bodrum’un en büyük sivil toplum projesi olan vakfın birbirinden özel projeye imza atmasını vakıf dostlarına borçlu olduğunu kaydetti. Balaban konuşmasına şöyle devam eti  “1996 yılından itibaren faaliyet gösteren Bodrum Sağlık Vakfı, Bodrum’da ve çevresinde özel eğitime ve rehabilitasyona ihtiyaç duyan bireylerimizin toplumsal hayata katılımını sağlama amacına hizmet eden çok önemli bir misyonun temsilcisidir.

200 öğrencisi, 100 den fazla Gönüllüsü ve 30 çalışanı ile Vakfımız Bodrum’un en önemli, en anlamlı ve en başarılı sivil toplum projesidir.”  dedi.  Balaban ayrıca Bodrum Sağlık Vakfı’nın daha fazla öğrenciye hizmet verebilmesi için kamu yararı statüsü alması gerektiğini hatırlatarak bu konuda başta Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar olmak üzere tüm idari birimlerden destek istedi.  Numan Balaban konuşmasının devamında gecenin düzenlenmesine destek veren sponsorlara teşekkür ederken tüm gönüllüleri, yapılan çalışmaları görmeleri için Bodrum Turgutreis’te bulunan vakfa davet etti.

Vakfın Kurucu Başkanı Ahmet Azmi Zırh, gecenin Onur Konuğu Kamil Uğurlu ve sponsor firmalara teşekkür plaketlerinin takdiminin ardından Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar ve Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum’u gururlandıran HDI Sigorta Hentbol Kadınlar Türkiye Kupası şampiyonu Armada Praxis Yalıkavakspor kulübüne, Misli.Com TBL Özgür Adıgüzel Sezonu Şampiyonu Çağdaş Bodrumspor kulübüne, Spor Toto 1. Lig 2022-2023 sezonunu 4. olarak tamamlayan ve play off finalisti Bodrumspor’a tebriklerini plaket takdimi ile sundu.

Plaket töreni sırasında yaptığı konuşmasında Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar; “Yaklaşık iki yıldır Bodrum’da görev yapmaktayım. Göreve başladığım ilk zamanlarda Bodrum Sağlık Vakfı Yönetim Kurulu ilk ziyaretime gelenlerdendi. Kendilerinden vakfın kamu yararına kurum ve kuruluş olmadığını öğrendiğimde vakfın kamu yararına olmasının önemine değindim. Vakıf Yönetim Kurulu bu doğrultuda çalışmalarına yoğunlaşarak bugün yarın kamu yararına vakıf olma yolundadır. Kamu yararına kurum ve kuruluş olmak vakfın devletimizin sağladığı imkanlardan faydalanmasına olanak tanıyacaktır. Gönülleriyle katılarak destek veren herkese teşekkür ederim.” dedi.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras “Bu geceye katkı koyan, Bodrum Sağlık Vakfımıza destek veren herkese teşekkür etmek istiyorum ve önlerinde saygıyla eğiliyorum. Kurulduğu günden bugüne Bodrum’daki özel gereksinimli bireylerimize hizmet veren belki de Bodrum’un en önemli sivil toplum projelerinden biri olan Bodrum Sağlık Vakfı’na bağışlanan hiçbir kuruş boşa gitmez!” dedi.

Vakfa yaptığı daire bağışı ile kamu yararına kurum olma çabalarına destek veren Bodrum Sağlık Vakfı Kurucu Başkanı Ahmet Azmi Zırh konuşmasında “ Vakfı kurduğumuz yıllarda bugünlere geleceğini bilmiyorduk. Bütün arkadaşlarımın bunda emeği oldu hepsine teşekkür ederim. Bu tür bağışlar vakfımızın gücüne güç katacaktır diğer arkadaşlarımı da bağışa davet ediyorum. Herkesi hayır yapmaya davet ediyorum. Allah herkese hayır yapmayı nasip eylemez. Lütfen Allah herkesi hayır yapmayı nasip eyleyen insanlardan kılsın! Katılan, destek veren herkese teşekkür ederim.” dedi.

Protokol, iş ve sanat dünyası, vakıf dostlarının beyazlar içinde katıldığı gecede vakıf için tek yürek olanlar koşulsuz sevgiyi, dayanışmayı, saflığın önemini bir kez daha yaşadı. Mansur Ark ve DJ Hakan Küfündür’ün sahne aldığı unutulmaz gecede, Türkiye’nin ünlü isimleri Olgun Şimşek, Bora Gencer, Sinan Özen, Devrim Erbil, Ersun Yanal, Özgür Aras Bodrum Sağlık Vakfı’nı desteklemek için Envy Night Life’daydı.

Beyaz Gece’ye destek olan gecenin ana sponsoru Borusan, etkinlik sponsorları Aktifbank, Algüller İnşaat, Çağdaş Holding, Grup Aura, Sunu Event, Mandalin Bar, yiyecek-içecek sponsorları Elani Beach, Bodrium Otel, Regia Mare Hotel, Bodrum Çikolata, Coco Cola Anadolu Grubu, Johnnie Walker, Tadım Kuruyemiş, basın ve reklam destekçileri CAD Reklam, Digiboard, Ekin Ofset, Halikarnas Matbaa, Smart Outdoor, Bulut Ajans, SHA Gayrimenkul, Mila Meet ve vakfın daimi destekçileri Bodrum Belediyesi ve Bodrum Ticaret Odası.

Mansur Ark ve DJ Hakan Küfündür’ün muhteşem sahnesi ve Sunu Event’in dans show’u ile misafirler unutulmaz anlar yaşadı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.