Bodrum Gündem

Denizin Kızlarında Bu Sezon Hedef “Şampiyonluk”

Denizin Kızlarında Bu Sezon Hedef “Şampiyonluk”

Bodrum’a yaşattığı gurur ve heyecan dolu karşılaşmalarla Bodrum Bayrağını Hentbol’da gururla dalgalandıran Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü Hentbol Takımı, 2023 – 2024 sezonu için hazırlıklarını tamamladı.

Bodrum Gündem Haber

Geçtiğimiz sene Türkiye Kupası’nı evine getirerek Bodurm’a büyük bir sevinç yaşatan ve yola çıktıkları ilk günden bu yana “Avrupa Kupası Hayalimiz Değil, Hedefimiz.” Diyerek Avrupa yolunda önemli başarılar elde eden Denizin Kızları, bu sezon kurduğu takım ile öncelikli hedefini lig şampiyonluğu olarak belirledi.

Kendi Altyapısından oyuncular ile de yoluna devam eden Armada Praxis Yalıkavak Spor, geçtiğimiz sezondan 4 oyuncu ile yeni sezona girerken, takımda köklü bir değişime giderek, ligin yıldız oyuncuları ile 2023-2024 sezonu için dinamik ve güçlü bir takım oluşturdu. Yeni sezon için takım ve hedeflerini açıklayan Armada Praxis Yalıkavak Spor Antrenörü Kıvanç Özcan, bu sezon bambaşka bir takım ile hentbol sahalarında fırtınalar estireceklerini belirtti.

Kıvanç Özcan açıklamasında şunları söyledi; “Armada raxis Yalıkavak Spor olarak 2023-2024 sezonu hazırlıklarımızı tamamladık. Hedeflerimiz doğrultusunda çok iyi ve güçlü bir takım kurduğumuzu düşünüyorum. Toplamda 14 yeni sporcu transfer ettik. Bu transferler bir takım için oldukça zor olmasına rağmen, her türlü şartı zorlayarak bu transferleri gerçekleştiren yönetimimize öncelikle teşekkür ediyorum.

Hedefimiz bu sene şampiyonluk. Bu bir projeydi. Biz hedeflerimize yavaş ve emin adımlarla ilerlemek istiyorduk. Bu sene benim burada 5. Senem oldu. Artık 2023-2024 sezonunda şampiyonluk kupasını da Bodrum’a kazandırmak istiyoruz. Bunun için de tüm gücümüzü ortaya koyacağız.”

THF Kadınlar Süper Ligi’ne ilk çıktıkları günden bu yana ligde kalarak Avrupa Kupalarında top sürmeyi hedefleyen Denizin Kızları, geçtiğimiz sene başarılarını Türkiye Kupasıyla taçlandırırken, Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü Başkanı Mehmet Esen, bu yıl da THF Lig Şampiyonu olarak ligi tamamlamak istediklerini belirtti.

Bodrum’un şampiyon takımı için kurum ve kuruluşların desteklerinin önemli olduğunu belirten Başkan Mehmet Esen, konuşmasında şu detaylara değindi; “Bu yola ilk çıktığımızda hedeflerimiz vardı. Öncelikle Yalıkavak’da yaşayan çocuklarımızı spora yönelterek, daha sağlıklı ve sportmen bir nesil yetiştirmek için kollarımızı sıvadık ve bu kulübü hayata geçirdik. Altyapının önemine her zaman değindik. Altyapımızdan yetişen sporcularımız hala hentbol sahalarında başarıyla top sürüyorlar. Takımımızda iki altyapıdan gelme oyuncumuz 15 yıldır bizim renklerimiz ile sahada fırtına gibi esiyorlar. Her sezon kendimize hedefler koyduk. Bu hedeferin hayalimiz değil, hedeflerimiz olduğunu vurguladık ve her zaman bu hedefleri tutturduk. Geçtiğimiz sezonun en zorlu maçlarını kazanarak, Türkiye Kupası’nı Bodrum’a kazandırdık.

Bu seneki hedefimiz ligi 1. Olarak tamamlamak ve şampiyonluk kupasını Bodrum’a getirmek. Bu yolda Kıvanç Hocamızın da değerlendirmeleri ile takımda köklü bir değişikliğe gittik. Bu transferleri yapmak kulüp olarak bizi zorlasa da, Bodrum’a değer katan firmalara olan inancımız ve bize destek verenler ve destek olacaklara olan güvenimiz ile muhteşem bir takım kurduk.

Şu anda ligin en güçlü oyuncularını Armada Praxis Yalıkavak Spor forması ile 2023-2024 sezonunda sahalarda göreceksiniz. Her maç çok önemli, her maç çok heyecanlı olacak. Bu sezonu şampiyon olarak tamamlamak için çok mücadele edeceğiz. Bu mücadelemizde takıma ve kulübe hem tribünlerde hem de geri planda destek olmaya bekliyoruz.”

Bu sene Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) tarafından düzenlenen 2023/24 sezonu Kadınlar Avrupa Kupası’nda da mücadele verecek olan Armada Praxis Yalıkavak Spor’un rakipleri 18 Temmuz Salı günü, EHF’nin Viyana’daki merkezinde yapılacak kura çekimi ile belirlenecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.