Bodrum Gündem

Özlem Özdemir & Cem Say İmza Günü Midtown’da

Özlem Özdemir & Cem Say İmza Günü Midtown’da
28.07.2023
0
A+
A-

Penguen Kitabevi’nin düzenlemiş olduğu, Özlem Özdemir ve Cem Say imza günü 29 Temmuz’da Midtown Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde gerçekleşecek.

Bodrum Gündem Haber

Midtown Meydan’da bulunan Penguen Kitabevinde gerçekleşecek imza günleri saat 19.00’de başlayacak. 29 Temmuz Cumartesi günü gazeteci yazar Özlem Özdemir ve Türk teorik bilgisayar bilimcisi yazar Cem Say imza gününde okurlarıyla buluşacak.

Cem Say, Türk teorik bilgisayar bilimcisi ve bilgisayar bilimi profesörüdür. Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü’nde tam zamanlı profesördür.

Cem Say, 1966 yılında Ankara’da doğdu. TED Ankara kolejinden sonra 1987 yılında Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Lise okurken TUBİTAK lise bursu aldı. Bilgisayar mühendisliği alanında aynı üniversitede doktorasını yaptı. Doktorasını yaparken TUBITAK doktora bursu aldı. Işık, Galatasaray ve Bilgi Üniversitelerinde görev yaptı. 2003 yılında Profesörlüğe yükseldi.

Bilgisayar Bilimleri Profesörü Cem Say, yapay zekâ ve kuantum hesaplamalar alanında araştırmalar yapmaktadır. Yazarın En Hakiki Mürşit, Yeni Dünya Yeni Ağ, 50 Soruda Yapay Zekâ isimli kitapları bulunmaktadır.

Gazeteci yazar Özlem Özdemir, 1979 yılında Balıkesir’de dünyaya gelmiştir. 2000 yılından itibaren Tiyatro Tiyatro, Posta, Akşam, Milliyet Sanat, Touch İstanbul, Boxer, İstanbul ArtNews, Varlık, BirGün gibi pek çok mecrada yazı ve röportajları yayımlanmıştır.

Özlem Özdemir, Yol TV’de yayınlanan “Birkaç Ses” adlı kültür-sanat programını hazırlayıp sunmuş, kendi tasarladığı “Nokta Koymadan” adlı belgesel projesi kapsamında Ali Poyrazoğlu, Haldun Dormen ve Ayla Algan’ın belgesellerini hazırlamıştır.

2017 yılında Pekin’e giderek, bir yıl Çin Uluslararası Radyosunun Türkçe servisinde editör olarak görev yapmış olan Özlem Özdemir, 2016 yılından bu yana Bayan Yanı dergisinde köşe yazarlığını sürdürmektedir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.