Bodrum Gündem

Bahçeşehir Koleji YKS ve LGS’de Bodrum 1.si olan Öğrencilerine Plaket Töreni Düzenledi

Özel Bodrum Bahçeşehir Koleji 2023 YKS ve LGS’de Bodrum 1.si olarak kitlesel başarısını taçlandıran öğrencilerine plaket ve ödüllerini verdi.

Bodrum Gündem Haber

Ortaokul ve Lise yöneticileri ve velilerin katılımıyla gerçekleştirilen ödül töreninde 2023 LGS sınavında 494,05 puanla 0,08 dilime girerek Bodrum 1.si olan Ortaokul 8.sınıf öğrencilerinden Irmak Naz Oruç ve 2023 YKS’de Eşit Ağırlıklı puan türünde 530,652 puanla Türkiye 178.si Bodrum 1.si olan Ece Meriç Güllüoğlu’na başarılarından dolayı Kampüs Müdürü Barış Anıl Çakır tarafından plaket ve ödülleri verildi.

Kampüs Müdürü Barış Anıl Çakır’ın yaptığı açıklamada şu ifadeler yer aldı; “2023 YKS ve LGS’de potansiyellerini gerçekleştirerek hedef ve hayallerine bir adım daha yaklaşan tüm öğrencilerimizin mutluluğunu paylaşıyor ve hepsiyle gurur duyuyoruz. Bugün tüm arkadaşlarını temsilen yanımızda olan, 2023 YKS ve LGS’ de Bodrum 1.si olarak kitlesel başarımızı taçlandıran öğrencilerimiz Irmak Naz Oruç ve Ece Meriç Güllüoğlu’nu başarılarından dolayı kutluyor ve gurur duyuyorum. Ortaokul ve Lise yöneticilerimiz ve öğretmenlerimiz ile her zaman destekçimiz olan velilerimize emekleri için teşekkür ediyorum.”

Ortaokul Müdürü Özlem Kılıç Ercan; “Öğrencimiz ile gurur duyuyor, göstermiş olduğu başarıdan dolayı öğrencimizi ve ailesini tebrik ediyorum. Bahçeşehir Koleji Ortaokulu olarak açıldığımız günden itibaren uzman öğretmen kadromuz ile sistemli ve geniş bir zaman dilimine yayarak yürüttüğümüz LGS Hazırlık çalışmaları ile her zaman öğrencilerimizin yanındayız.” dedi.

2023 LGS Bodrum 1.si Irmak Naz Oruç: “Son iki ay sıkı çalışarak stres kontrolünü iyi yaptığımı düşünüyorum, aileme ve öğretmenlerime destekleri için teşekkür ediyorum.” dedi.

Lise Müdürü Aslıhan Top; “Öğrencimiz Ece Meriç Güllüoğlu’nu üstün başarılarından dolayı tebrik ediyor, okulumuza duydukları sonsuz güven ve verdikleri destek için velilerimize teşekkür ediyorum. Bu yıl Anadolu Lisemizden ilk kez mezun verdiğimiz için YKS yolculuğuna Bodrum dereceleri ile başlamak ve YKS’de derece yapan öğrencilerimizin 5. sınıftan beri kampüsümüzde eğitim görüyor olmaları bizi ayrıca gururlandırdı.  Anadolu Lisemizin ilk mezunlarının “Bahçeşehir Koleji YKS Tam Hazırlık Sistemi ” ve alanında uzman öğretmen kadromuz ile yakaladığı bu başarının ileriki yıllarda artarak devam etmesini diliyorum.” dedi.

2023 YKS Bodrum 1.si Ece Meriç Güllüoğlu; “Türkiye ve Bodrum’da elde ettiğim dereceler düzenli ve disiplinli çalışmanın ürünüdür. Hedeflerime ulaştığım için mutluluk ve gurur duyuyorum. Her zaman yanımda olan ve bana inanan aileme ve öğretmenlerime destekleri için teşekkür ediyorum.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.