Bodrum Gündem

Belediye Özel Kalem Müdür Vekilliğine Çağdaş Uyar atandı

Belediye Özel Kalem Müdür Vekilliğine Çağdaş Uyar atandı

Özel Kalem Müdürlüğünde görev yapan Aslı Karaaslan’ın yerine Bodrum Belediyesi Özel Kalem Müdür vekilliğine Çağdaş Uyar atandı.

Bodrum Gündem Haber

Özel kalem müdürlüğü üst sorumlusu olarak görev yapan Çağdaş Uyar, resmi görevlendirme yazısına istinaden 26 Temmuz tarihinden itibaren Bodrum Belediyesi Özel Kalem Müdür vekili oldu.

1994 Bodrum doğumlu olan Çağdaş Uyar, İlköğretimi Mumcular Fuat Erten İlköğretim Okulunda, liseyi Milas Menteşe Anadolu Lisesinde, Lisans eğitimini Kocaeli Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümünde tamamladı. Yüksek Lisans eğitimini Marmara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Yerel Yönetimler ve Kent Politikaları Bölümü’nü “Yerel Seçimler, Siyasi Mobilizasyon ve Kentsel Politikanın Değişen Dinamikleri: Bodrum Örneği” isimli tezi ile bitirdi. Bu tez “Bodrum’da Yerel Siyaset” ismiyle kitaplaştı. Şu an Doktora eğitimine Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümünde devam etmekte. Lisans eğitimi döneminde öğrenci kulübü ve komisyon başkanlığı yapan Çağdaş Uyar 2019 yılından itibaren Bodrum Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü personeli olarak çeşitli birimlerde görev aldı.

Çağdaş Uyar; 26 Temmuz tarihinden itibaren Bodrum Belediyesi Özel Kalem Müdür vekili olarak görevlendirildi.

Yorumlar

  1. İrfan MKC dedi ki:

    Lise yıllarımızın sloganıydı: Çağdaş, başkan olacak, Milas huzur bulacak!
    Atatürk’ün çizdiği yolda Çağdaş Başkan emin adımlarla ilerliyor. #İçimizdenBiri