Bodrum Gündem

Ak Parti Muğla İl Yönetim Kurulu belli oldu

Ak Parti Muğla İl Yönetim Kurulu belli oldu

Ak Parti Muğla İl Başkanı Avukat Gültekin Akça, Ak Parti Muğla İl Başkanlığında yeni yönetim kurulu belli olduğunu ifade etti.

Bodrum Gündem Haber

Ak Parti Muğla İl Başkanlığında yeni yönetim kurulu belli oldu. AK Parti Muğla İl Başkanı Avukat Gültekin Akça yeni yönetim kurulu ile ilgili yaptığı açıklama şu şekilde;

“Önceki dönem İl Başkanımız Muğla Milletvekilimiz Sayın Kadem Mete’nin seçim öncesi milletvekilliği adaylığı için istifasından sonra Genel Merkezimiz tarafından seçim döneminde vekâleten İl Başkanlığı görevi verilmişti.

Seçim sonrası ise Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ve Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir’in tensipleri ile AK Parti Muğla İl Başkanı olarak atanmıştım. Atama kararından sonra yeni yönetim kurulumuzu oluşturduk. 9 Ağustos  itibari ile yeni yönetim kurulumuz teşkilat başkanlığımızca onaylanmıştır.

Bu süreçte destek ve katkı sunan Muğla milletvekillerimiz Sayın Kadem Mete ve Sayın Yakup Tokgöz’e İl Koordinatörlerimiz Sayın Nurcan Dalbudak ve Sayın Salih Çetinkaya’ya, Bölge koordinatörümüz Manisa Milletvekilimiz Sayın Murat Baybatur’a ve Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir’e teşekkür ediyorum.

Önceki dönem görev yapmış yönetim kurulu üyelerimize emek ve gayretleri için teşekkür ediyorum. Yeni görev alan yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum.”

Ak Parti Muğla İl Yönetim Kurulu Listesi;

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.