Bodrum Gündem

Başkan Mazbatasını aldı

20 Ağustos Pazar günü gerçekleştirilen CHP Bodrum 38. Olağan İlçe Kongresi’nde ilçe başkanı olarak seçilen Tuna Işın mazbatasını aldı.

Bodrum Gündem Haber

20 Ağustos Pazar günü gerçekleştirilen CHP Bodrum 38. Olağan İlçe Kongresi’nde ilçe başkanı olarak seçilen Tuna Işın Bodrum Adliyesi’nde İlçe Seçim Kurulu’ndan yönetim kurulu üyeleriyle birlikte mazbatasını aldı.

Tuna Işın mazbatasını aldıktan sonra yaptığı açıklamada şu ifadeler yer aldı;

“Bodrum için yeni bir dönem hayal ediyoruz. Hayallerimizi hayata geçirecek ekip arkadaşlarımızla beraber karşınızdayız. Biz seçim akşamında da söyledik, sadece bize oy verenlerin değil, CHP’nin ve Bodrum’un ilçe yönetimi ve başkanı olacağız. Bütün emeklerimiz, çabamız Bodrum halkı için ve CHP üyeleri için olacak. Bizim önceliğimiz birincisi Bodrum halkı, ikincisi CHP üyeleri. Kimse ile kavga etmek ya da bir dargınlık peşinde koşmak niyetinde değiliz. Zaten bundan en çok mustarip olan benim. Genelde bu partide dışlanmış olan, hissederek benim. O yüzden kimseye kendi yaşadığım şeyi yaşatmayacağım. CHP büyük bir ailedir, 100 yıllık bir partidir. Geleneklerinde olan bütün şeyleri yaşatacağız…”

Kadın Kolları ve Gençlik Kollarının kararı olmadan hiçbirşeye imza atmayacaklarını ifade eden Işın; “Kadın Kolları ve Gençlik Kolları, CHP’nin amiral gemisidir. Onlar olmadan CHP’nin olma imkânı yok. O yüzden bütün çalışmalarımızı bir arada, kimseyle kavga etmeden Bodrum halkı için yapacağız.” Dedi.

Bodrum’daki su ve yol sadece yerel yöneticilerin sorunu olmadığını belirten  Tuna Işın açıklamasına şu şekilde devam etti; “Sorun, herkesin bilincinde olduğu bir sorun. Hepimizin yaşadığı bir sorun. Ama burada devlet ve yerel yönetimlerin, bütün kadrolarının bir arada olup bu sorunu çözmesi lazım. Ben Türkiye’nin 4’te 3’ünü dolaştım. Devlet, Bodrum’a üvey evlat muamelesi yapıyor. Bu muamelenin biraz önüne geçmek lazım. Bizim yerel yönetimler olarak öz eleştiri yapacağımız konular illa ki var ama devletin de Bodrum’u biraz üvey evlat muamelesinden çıkarması lazım. Çünkü Türkiye bütçesine çok büyük rakamlar, Bodrum’dan gidiyor. Ama aldığımız bütçeye bakarsanız, Bodrum’un çok ihmal edildiğini görüyoruz. Bununla ilgili daha ileriki günlerde bir basın açıklaması yapacağız.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.