Bodrum Gündem

Esma Özparpucu “Yüreğimden Ezgiler” Resim Sergisi 28 Ağustos’ta

Esma Özparpucu “Yüreğimden Ezgiler” Resim Sergisi 28 Ağustos’ta

Sanatçı Esma Özparpucu “Yüreğimden Ezgiler” isimli resim sergisi 28-31 Ağustos tarihleri arasında Bodrum Belediyesi Kültür A.Ş. Ali Hakan Aykan Kültür ve Sanat Merkezinde (Trafo) sanatseverleri bekliyor.

Bodrum Gündem Haber

Bodrum Belediyesi Kültür A.Ş. Ali Hakan Aykan Kültür ve Sanat Merkezi (Trafo) 28 Ağustos’ta Esma Özparpucu Yüreğimden Ezgiler” isimli resim sergisine ev sahipliği yapıyor.

Sanatçı Esma Özparpucu Yüreğimden Ezgiler” isimli resim sergisi 28 Ağustos Pazartesi günü saat 18:00’de Belediyesi Kültür A.Ş. Ali Hakan Aykan Kültür ve Sanat Merkezi (Trafo) açılışı gerçekleşecek. Resim Sergisi 31 Ağustos’a kadar ziyarete açık olacak.

Esma Özparpucu kimdir?

1953 Samsun doğumlu olan sanatçı, 1972 yılında Levent Kız Sanat Enstitüsü resim bölümünden mezun oldu. Aynı yıl Levent Akbank Sanat galerisinde katıldığı ilk karma sergiyle sanat yaşamını aktif anlamda başlattı. İlerleyen dönemlerde 7 yıl boyunca Detay Sanat grubuyla ve Sevim Gürsoy Tunçyıldız hoca liderliğinde çalışmalarını sürdürmüştür. 1996 yılında Beyoğlu Asmalı Mescid’te kendi atölyesini açarak öğrencileriyle bilgilerini paylaşmaya başladı. 2000’li yıllarda EMAR Sanat Danışmanlığını yapan sanatçı; Uzun yıllar Ressamlar Derneği Yönetim kurulunda görev aldı. Yurtiçinde ve yurtdışında çok sayıda karma sergisi, 50’ye yakın kişisel sergisi bulunmakta. Çalışmalarına Ayvalık’taki evinde devam etmekte ve aktif olarak çağdaş, Atatürk ilke ve mirasına hizmet eden sosyal sorumluluk içerikli sergilere gönüllü olarak katılım sağlamakta.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.