Bodrum Gündem

3.İyilik Şenliği 30 Eylül’de

Bütünsel iyilik ve sürdürülebilir yaşamın desteklenmesi amacıyla bu yıl değerli Bodrumluların ve sponsorların desteği ile etkileşim alanını genişleterek büyük bir organizasyona imza atıyor.

Bodrum Gündem Haber

30 Eylül- 1 Ekim tarihlerinde bu yıl üçüncüsü gerçekleşecek olan İyilik Şenliği öncesi 14 Eylül Perşembe günü Bodrum Sağlık Vakfı Yönetim Kurulu tarafından Bodrum Sağlık Vakfı Gamze Çarmıklı İş ve Sanat Atölyeleri binasında basın toplantısı düzenlendi.

Toplantıda, İyilik Şenliği’nin, 2019 yılında iyilik dolu bir adımla başlayan, iyilik dolu insanlarla bir araya gelinen, paylaşılan, öğrenilen, eğlenilen, bir olmanın keyfinin yaşandığı ve birlikte kazanılan bir iyilik platformu olduğu belirtildi.

“Yeni BEN’e Bir Adım” atılacak bu özel etkinlik ile ruhsal ve bedensel sağlık, sürdürülebilir yaşam, yenidünyanın getirdiği teknolojik gelişmeler ile çevre konularında toplumun farkındalığını artırma hedefiyle, sponsorların da katkılarıyla, bölgede yaşayanların yaşam kalitelerini yükseltip yeni bir benlik keşfetmelerine yardımcı olacak benzersiz bir deneyim alanı sunulacağına dikkat çekildi.

“Bütünsel iyilik ve Sürdürülebilir Yaşam” konularını birbirinden değerli konuşmacılar ele alacak. 

Bu sene yenilenen konseptiyle İyilik Şenliği’nde “Bütünsel iyilik ve Sürdürülebilir Yaşam” konularının birbirinden değerli konuşmacılarla ele alınacağının altının çizildiği toplantıda; İlk gün beden-ruh-zihin sağlığı üzerine yoğunlaşıp, uzman konukların sunumlarıyla “bütünsel sağlık” kavramının içselleştirilmesinin ve farkındalığın arttırılmasının,  İkinci gün konuklarıyla ise “sürdürebilir yaşam” tarzını benimsemek için farkındalıkla ve yeni bir bilinçle yol almaya katkı sağlamanın hedeflendiği, yenidünyanın getirdiği teknolojik gelişmelerin anlatılacağı belirtildi.

İyilik Şenliği dolu dolu geliyor! 

Vakıf Başkanı Numan Balaban konuşmasında, “30 Eylül- 1 Ekim tarihlerinde 2 gün boyunca Bodrum Herodot Kültür Merkezinde gerçekleşecek etkinliğimizde, Türkiye’nin önde gelen, konusunda uzman isimleri; Dr. Ayşegül Çoruhlu, Piraye Erdoğan, Prof. Dr. Mehmet Zihni Sungur, Devrim Erbil, Özlem Güsar, Dr. Hasan İnsel, Zehra Öney, Ayşegül Dinçkök, Ebru Arıcı, Sihirli Tohumlar- Aylin Zeynep Ertem, Dr. Kıvılcım Kayabalı, Meltem Gökhan ve Hülya Balıkavlayan’ı ağırlayacağız. 

30 Eylül Cumartesi günü, Piraye Erdoğan’ın “Seyir” isimli kitabı satışa sunulacak ve kitap satışından elde edilen gelir Bodrum Sağlık Vakfı’na bağışlanacak. Piraye Erdoğan, kitabını sanatseverler ve okurları için imzalayacak. 

İki gün boyunca; sağlıklı ve genç kalmanın sırrı, nefes ile dönüşüm, sanatın dönüştürücü gücü, yeni gerçeklikte teknoloji ve uyumlanma, belirsizlikle barışmak, yenilenebilir enerji ve doğa ile uyum içinde yaşam konularına odaklanılacak.” dedi.

“Yeni bir BEN’e” birlikte adım atılıyor.

Vakıf Yönetim Kurulu Üyesi Ülker İnan konuşmasında ise katılımcıların, zihin, beden ve ruh bütünlüğünü sağlayan atölye çalışmalarıyla koşulsuz sevgi, içsel barış, huzur, ferahlık duygularını deneyimleyeceklerini, merkezimizde ve dengede kalmamızı destekleyecek teknikleri öğrenerek yeni beceriler geliştirebileceklerini belirtti.

İyiliğe katkı…

Birbirinden değerli stant katılımcılarının Bodrum Sağlık Vakfı’na destek vererek, ürettiklerini stantlarda sergileyeceklerini ifade eden İnan, keyifli bir alışveriş ile katılımcıların iyiliğe katkı sağlayacaklarını söyledi.

Müziğin coşkusu iyilikle buluşacak…

Toplantı, etkinliğin 01 Ekim Pazar günü saat 18.30 da Bodrum Kent Orkestrası’nın konseri ile müzik şöleni eşliğinde sonlanacağının ve iki gün boyunca sevginin ve iyiliğin gücünün hissedileceği etkinliğe katılımın ücretsiz olacağının belirtilmesi ile son buldu.

Bu yolda birlikte yürümek, iyilikleri çoğaltmak ve sürdürülebilir bir yaşam için adımlar atmak için Bodrum Sağlık Vakfı değerli Bodrum halkını 3. İyilik Şenliği’nde buluşmaya davet ediyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.