Bodrum Gündem

Manisa İl Emniyet Müdürü Aktaş'tan liselere ziyaret

Manisa İl Emniyet Müdürü Aktaş'tan liselere ziyaret
15.09.2023
0
A+
A-

MANİSA (AA) – Manisa İl Emniyet Müdürü Aktaş, kentteki bazı liseleri ziyaret ederek idareciler ve öğrencilerle bir araya geldi.

İlçe emniyet müdürleri ve emniyet personeliyle birlikte Manisa Lisesi ve Yunusemre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine giden Aktaş, okul müdürleri Mehmet Ziya Çiçek ve Sayın Can ile görüştü.

Öğrencilerle de bir araya gelen Aktaş, yakından ilgilendiği gençlere eğitim ve öğretimlerini güvenli bir şekilde sürdürebilmeleri için gerekli ortamı sunacaklarını vurguladı.

Okul çevresindeki esnafı da ziyaret eden Aktaş, esnaftan öğrenciler için madde bağımlılığı başta olmak üzere çeşitli konularda tehlike arz edebilecek şüpheli şahıslarla ilgili her zaman kolluk birimleriyle iletişimde olmalarını istedi.

Yorumlar

  1. Mustafa Taşkesen dedi ki:

    tebrikler Fahri müdür, sahaya inmeniz duyarlılığınızı gösterir, tedbirlerin tüm eğitim yılı boyunca sürmesini bekliyoruz Manisa Emniyetinden….

  2. Faik Çağıran dedi ki:

    Yeni Emniyet Müdürü hızlı çıktı, çalışkan her daim sahada okulda mahallede vatandaşın içinde, şehrimizi farklı bir güvenlik iklimine taşıdı, inancım odur ki Manisa’da çok başarılı çalışmaları olacak, güzel operasyonlara imza atacak, dualarımız Fahri müdürümüzle…

  3. Ahmet Koşar dedi ki:

    Manisa’da yıllardır özlediğimiz emniyet müdürü profili. Halkın içinde, kurumlarla istişarede, stk’ları gözardı etmeyen, tevazu sahibi, işini bilen ve güven veren Fahri müdürümüze teşekkürler