Bodrum Gündem

CHP PM’ye Adayım Kimsenin Yeğeni, Kimsenin Yakını Olmayacağım!

CHP PM’ye Adayım Kimsenin Yeğeni, Kimsenin Yakını Olmayacağım!
17.10.2023
0
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum Gençlik Kolları geçmiş dönem Başkanı Alkım Denizaslanı CHP Parti Meclisine aday olduğunu açıkladı…

Bodrum Gündem Haber

CHP PM Üyeliğine aday olduğunu açıklayan ve bu hedefe ulaşmak için çalışmaya başladığını kaydeden Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum Gençlik Kolları geçmiş dönem Başkanı Alkım Denizaslanı “Bu yola bir başıma bir Alkım olarak değil, örgütün güçlü bir sesi, sokağın temsilcisi, bizimle birlikte aynı hasreti paylaşan yol arkadaşlarımızın güçlü iradesi olarak çıkıyorum…” dedi.

Hiç birinizi mahçup etmeyecek, kimsenin yeğeni, kimsenin yakını olmayacağını vurgulayan Alkım Denizaslanı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında şu ifadeler yer aldı; “Değerli Yol Arkadaşlarım; Cumhuriyet Halk Partisinin ilk kapısından içeriye adım attığımda henüz 16 yaşında bir çocuktum. İçimde tarifsiz bir heyecan, muazzam bir umut vardı. Partinin en kökünden, gençlik kollarının mutfağından yetişme şansım oldu. Gördüm, öğrendim, emek verdim. İnsanlara hizmet etmeyi, topluma faydalı olmayı kendime şiar edindim. Yolu güzel yapanın yol arkadaşları olduğunun farkına vardım. Lise komisyonu ile başlayan maceram, 2 Dönem Gençlik Kolları başkanlığı ile devam etti. Siyasi hayatımda, örgüte rağmen var olan insanlara inat, örgütle var olan bir kardeşiniz olmaya çalıştım. Kurduğumuz gönül bağları bunun en büyük kanıtıdır. Sevgili Cumhuriyet Halk Partisi ailem; Çok heyecanlıyım! İçimde ki umut, ruhumda ki cesaret 4-5 Kasım tarihinde yapılacak olan büyük kurultayda hayatımın en onurlu görevine Parti Meclisi üyeliğine aday olduğumu sizlere duyurmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Hiç birinizi mahcup etmeyecek, Kimsenin yeğeni, kimsenin yakını olmayacak. Örgütün istek ve taleplerini kendime emir bileceğim. Bu yola bir başıma bir Alkım olarak değil, örgütün güçlü bir sesi, sokağın temsilcisi, bizimle birlikte aynı hasreti paylaşan yol arkadaşlarımızın güçlü iradesi olarak çıkıyorum. Yolumuz açık, umudumuz tam. Şimdi daha yüksek sesle; Söz Örgütte, Umut Gençlikte! diyoruz. Haydi arkadaşlar, başlıyoruz…”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.