Bodrum Gündem

TARSİM heyeti Şanlıurfa’da ziyaretlerde bulundu

– Heyet, TARSİM Şanlıurfa Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, bölgesel düzeyde sürdürülen çalışmalar hakkında bilgi aldı

TARSİM heyeti Şanlıurfa’da ziyaretlerde bulundu
03.11.2023
0
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Tarım Sigortaları Havuzu (TARSİM) Yönetim Kurulu Üyesi ve Tarım Sigortaları Havuz İşletmesi Genel Müdürü Bekir Engürülü, Genel Müdür Yardımcısı Tufan Özel ve beraberindeki heyet, ziyaretlerine Kayseri’den sonra Şanlıurfa’da devam etti.

TARSİM açıklamasına göre, TARSİM heyeti, ziyaret kapsamında Şanlıurfa İl Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Aksoy, Ziraat Bankası Şanlıurfa Bölge Yöneticisi Murat Bilen, Türkiye Tarım Kooperatifleri Şanlıurfa Bölge Birliği Müdürü M. Metin Doğan, Şanlıurfa Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu ve Şanlıurfa İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Eyyüpoğlu ile temaslarda bulundu.

Ziyaretlerde, devlet destekli tarım sigortasına ilişkin beklentilerin tespit edilmesi ve Şanlıurfa Bölge Müdürlüğüne bağlı iller özelinde sigortanın yaygınlaştırılarak, penetrasyon oranının artırılması yönünde yapılabilecek çalışmalar hakkında karşılıklı görüşmeler gerçekleştirildi.

Programın devamında ise heyet, TARSİM Şanlıurfa Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, bölgesel düzeyde sürdürülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.