Bodrum Gündem

Ali Öztürk Bodrum Belediye Başkanlığına Adaylığını Açıkladı

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Bodrum Belediye Başkanlığı adaylık başvurusu yapan Harita ve Kadastro Mühendisi Ali Öztürk, Cumhuriyet Halk Partisi genel merkezine sunmak üzere projelerini topladığı bir kitapla kamuoyunun karşısına çıktı.

Bodrum Gündem Haber

CHP ilçe başkanlığına yapacağı başvuru öncesinde düzenlediği basın toplantısında 30’a yakın projeyi içeren bir kitapla yola çıktığını söyleyen Ali Öztürk, “Bunlar sadece yapacaklarımız değil bu projeler bizim başlangıç noktamız olacak” dedi. Başta su olmak üzere Bodrum’un güncel ve gelecekte karşısına çıkacak sorunlara bugünden bir hazırlık yapılması gerektiğine dikkat çeken Ali Öztürk projelerini başlıklar halinde paylaştı:

 “31 Mart 2024 günü yapılacak olan mahalli idareler seçimleri için, Bodrum belediye başkanlığı aday adaylığı basın toplantıma hoş geldiniz. 

Bilindiği üzere Bodrum’un nüfusu, özellikle Pandemi sonrası katlanarak artmaya devam etmektedir.

Bu katlanma Bodrum’un sorunlarını sosyal hayattan ticarete, eğitimden sağlığa, ulaşımdan turizme kadar her alanda Bodrum halkının yaşamını derinden etkilemektedir.

Bodrum, turizmin başkenti iken, bu günlerde şehir olma yolunda ilerlemektedir. Bodrum’u şehirleşmekten kurtaracak ortak akla ve projelere ihtiyaç vardır. 

Bu günlerde bakıyoruz ki billboardlarda sadece inşaat firmalarının rezidans reklamlarının ve tüketim toplumu reklamlarının dışında hiçbir şey kalmamış. Artık biliyoruz ki turizm ekonomisinin bir kısmı otellerde ve turizm tesislerinde değil, bu rezidanslarda kayıt dışı sürmektedir. Bodrum ekonomisi sadece inşaat rantı üzerinden yürütülmektedir. Turizm ekonomisi artık ikinci planda kalmıştır.

Bodrum entelektüel seviyesi yüksek insanların buluşma ve yaşama noktası iken ve bu insanlarla ve fikirleriyle gündem olurken bugün çok daha farklı konularla gündem olmaktadır. Bu gündem bizim gündemimiz değildir. Bizim gündemimiz kalitedir, huzurdur, mutluluktur. Biz Bodrum’da yaşayanlara ve yaşamayı seçenlere kalite mutluluk ve huzur vaat ediyoruz.

Biz ki Neyzenin dostları, Balıkçının yoldaşları geleceğimiz çocuklarımızdan emanet aldığımız Bodrum’u hak ettiği şekliyle yönetmeyi, doğru gündem olmayı ve Bodrum’u korumayı vaat ediyoruz.

Bizim geleneklerimiz göreneklerimiz, davulumuz zurnamız, Bindallımız, yüreğimizi kabartan şarkılarımız türkülerimiz, kendimize has lokum pilavımız var biz bunları sürdürmeyi ve yaşatmayı vaat ediyoruz.

Ben ki yönetime talip olarak, yöneticileri değil anlayışı değiştirmeye, seçildikten sonra da halkın kalbini kazanmaya talibim.

Ben ki Bodrum Belediye Başkanlığına değil, Bodrum’a verilecek her türlü hizmetin başkanı olmaya talibim.

Bundan tam 5 yıl önceydi. Ben bu proje kitapçığımla burada halkın karşısındaydım. Bugün sizlerin de önünde duran bu proje kitapçığımla yeniden karşınızdayım. Kitabın rengi değişmiş olabilir, problemler değişmiş olabilir, projeler değişmiş olabilir, hatta adaylar değişmiş olabilir. Ancak Bizim Ali Öztürk hiç değişmedi. 

İlkeleri değişmedi, duruşu değişmedi, hedefi değişmedi, hele hele vizyonu hiç değişmedi. Aynı kararlılıkla hak bildiğim yolda tüm dostlarımla birlikte, Bodrumun sorunlarını çözmek için yol yürümekteyim.

Mükemmeliyetçi bir yaklaşımla, her projeye özgün bir bakış açısı getirerek beklentilerin ötesine geçmeye çalışacağız. Yaratıcı düşünce süreci ve inovasyonla harmanlanan çalışmalarımız bizi diğerlerinden ayıran en önemli özelliğimiz olacaktır. Başarımız sadece kişisel hedeflerime ulaşma isteği değil, aynı zamanda çevremizdeki insanlara da ilham veren bir lider olma potansiyelini gösterecektir.

Herkesin fikirlerine saygı gösteren ve farklı bakış açılarını bir araya getiren bir lider olarak iş birliği ve iletişim becerilerimiz aynı zamanda başarımızın anahtarı olacaktır.

Her proje ve görevde, içten ve samimi bir motivasyonla çalışarak, kendimizi sürekli geliştirmek için üstün bir çaba sarf edeceğiz. Bu tutkumuz çevremizdeki insanlara da enerji ve ilham verecektir.

Yeni yönetim anlayışımız, inanılmaz bir başarı sergileyerek sadece Bodrum’u değil, aynı zamanda Muğla’yı ve ülkemizi de gururlandıracaktır.

Değerli basın mensupları ben çözüm önerilerim ve projelerimle karşınızdayım. Bu projeler Bodrum’un 5 yıl sonra gelmesini istediğimiz yer değil başlamak istediğimiz yerdir. Bugün kabul etmemiz gerekiyor ki çok zor bir süreçten geçiyoruz. Bodrumun sorunlarını ülke sorunlarından bağımsız düşünmemiz artık mümkün değildir. Sunacağımız çözüm önerilerini, iş birliği içerisinde olmamız gereken çözüm ortaklarımızla paylaşmak, anlatmak ve çözmek için aynı zamanda YETKİN birisi de olmak gerekiyor. Ben ki 30 yıllık mesleki tecrübemle ve pek tabii siyasi tecrübemle bu sorunların çözülmesi için BODRUM BELEDİYE BAŞKANLIĞINA ADAYIM.

Şimdi burada hep beraber olduğumuz, kitapçığımızda fikirlerinden yararlandığımız arkadaşlarımızla birlikte hazırladığımız projelerimize bir göz atarak içerisinden bazılarını sizinle paylaşmak istiyorum.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.