Bodrum Gündem

Mustafa Saruhan CHP Bodrum Belediye Başkan Aday Adaylığı Başvurusunda Bulundu

Mustafa Saruhan CHP Bodrum Belediye Başkan Aday Adaylığı Başvurusunda Bulundu

Yalıkavak geçmiş dönem Belediye Başkanı Saruhan; “Yarım kalan bir hikayemiz var. Hep birlikte yarım kalan hikayemizi tamamlamak için yola çıktık…” dedi

Bodrum Gündem Haber

CHP Bodrum İlçe Başkanı Tuna Işın, Mustafa Saruhan’ın başvuru dosyasını teslim aldıktan sonra yaptığı açıklamada şu ifadeler yer aldı; “Adaylık açıklaması için daha önce Aday Adaylarına parti önünde imkan sunacağız kendilerini ifade etmeleri, projelerini anlatmaları için. Cumhuriyet Halk Partisinin zenginliği inanılmaz yoğun bir adaylık süreci yaşıyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi demokrasi anlayışını önce ilçelerde sonra ilde kurultayda tarihinde belki ilk defa seçimle genel başkanını değiştiren bir siyasi partinin hepimiz neferleriyiz. Başkanıma hayırlı olsun diyorum. Biz Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Örgütü olarak seçimlerde hem Bodrum Belediye Başkanlığında hem de Büyükşehir Belediye Başkanlığında hem de Belediye Meclis Üyeliğinde kontenjansız, fermuarsız öneri olarak üye eğilim yoklamasını hem Muğla’ya hem genel merkeze önerdik. Bende bizzat kendi elimle Genel Başkanıma ileteceğim.”

Mustafa Saruhan “Siyaset demokrasi yarışıdır. Demokrasiye inananlar bu yarışta hep var olmak durumundadır. Ama bu demek değil hep aynı kişiler mi? Benim sadece sizden istirhamım şu; yarım kalmış bir hikayesi var Mustafa Saruhan’ın nasip olursa bunu tamamlamak istiyorum. Bu talebi de kimse yanlış anlamasın. Benim görev yapan arkadaşlarımla en ufak eksi artı bir yorumum olmaz. Tamamen tabandan, sokaktan ve örgütümden gelen talep üzerine ve sizlerinde desteği ile ve yine sizlerle beraber yürümek istiyorum.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.